În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de coniac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
De culoare chihlimbar cu reflexe aurii învechite. Datorită parfumului intens exotic, plăcerea este imediată. Aromele sale tropicale fermecătoare se amestecă cu un miros suav dulce-picant de rom învechit.
Nasul său aromat vă duce in lumea luxului datorita aromelor fructate și moliciune. Ca o briză de mare, este generoasă și racoritoare la palat. Prospețimea fructelor oferă tonic și delicios
echilibru.
Finalul moale este foarte lung, cu arome concentrate de coapte fruct galben sublimat de zahăr brun.
În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de coniac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
Maturare: Îmbătrânirea inițială în Guatemala. Învechire finală în Charente.
Degustare: Echilibru, eleganță, netezime, forță, complexitate aromatică și lungime.
Nas: Arome de cafea și fructe, în special banane și ananas.
Echilibrul excepțional al buchetului bogat cu expresia palatului.
Gust: Ascuțit și puternic, cu note de condimente. Gust fin, nu excesiv dulce, cu arome complexe.
În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de cognac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
Degustare: Echilibru, eleganta, fin, bogat cu o complexitate aromatica.
Nas: Usor lemnos cu note de fructe exotice, scortisoara si cacao. Gust: Gură complexă, netedă și ușor picant, fără a fi zaharoasă. Final: Note profunde și complexe de caramel.
Faimosul brandy din struguri este unul dintre cele mai bine vândute sortimente din Italia. Istoria acestui brand începe în anul 1820, sortimentele rămânând fidele tradiţiei până în zilele noastre. Vecchia Romagna este distilat din soiul Trebbiano, cunoscut în Franţa sub denumirea Ugni Blanc. Acest soi de struguri stă la baza creării majorităţii coniacurilor premium din întreaga lume. Sortimentul este învechit timp de un an în butoaie din lemn de stejar. Gustul său plăcut, catifelat, proaspăt şi fructat conferă versatilitate produsului, care poate fi savurat simplu, într-un mix sau cu îngheţată.
Notele degustării:
Miros: Un parfum dulce de caise uscate, vanilie şi miere, cu un strop de condimente.
Gust: Arome bogate de cafea, scorţişoară, miere şi condimente, cu accente fructate.
Nas proaspăt, complex și marcat de note de portocală și mentă. În gură, este intens, cu arome fine de turtă dulce, fructe uscate și portocale confiate. Sfârșit lung și picant.
Recomandări gastronomice: un digestiv perfect, care merge foarte bine și cu somon afumat, cârnați gourmet, foie gras, preparate flambate din carne și vânat sau cu brânzeturi cu mucegai (Roquefort); la desert, este companionul ideal pentru fructe de pădure sau alte fructe – prune uscate, cireșe, zmeură, portocale și, bineînțeles, e minunat cu o cafea sau un trabuc bun.
Millésime (Vintage, eng) – Armagnac produs din recolta unui singur an. Calitatea fiecărui Millésime depinde mult de condițiile climatice din anul respectiv. În Millésime-uri intră cei mai buni struguri, de pe parcele selecționate. Aceste Armagnacuri sunt făcute cu o grijă specială, astfel încât fiecare Millésime are o personalitate aparte și un stil propriu – mai tare sau mai slab, cu arome dominante de produse de patiserie sau de fructe uscate și cu note volatile sau mai dulci. Avem de-a face cu cea mai mare măiestrie artizanală. Amatorii de Millésime-uri iubesc băuturile originale, care-i surprind prin tipicitate. Datorită rarității lor, ele au devenit un cadou extrem de special, asociat cu datele aniversare care ne marchează viața: zile de naștere, 25 ori 50 de ani de la căsătorie sau orice moment special în care am vrea să dăm timpul înapoi.
Distilată din pere Williams, vestite pentru aroma lor intensă, palinca Vilmos întruchipează tradiţia maghiară încă din anul 1790. Palinca de Pere Vilmos se deosebeşte de palinca românească prin profilul său olfactiv un pic mai mai delicat, definit de arome fructate, dar și printr-un gust uşor uleios, care face deliciul degustării pentru cei care caută şi textură în licoarea aleasă. Vilmos Palincă de Pere poate fi savurată atât ca aperitiv, cât şi ca digestiv, dar poate fi la fel de bine și un ingredient inedit în mix-uri cu suc de mere și tonic.
Profil aromatic: Miros delicat de pere coapte şi un gust fructat, amplu, concentrat pe aroma perelor Williams.
Sortimentul înlocuieşte Diplomatico Reserva şi face parte din gama tradiţională a faimosului brand venezuelean. Mantuano este un blend excelent, învechit timp de opt ani în butoaie din lemn de stejar alb folosite anterior pentru bourbon şi whisky, de unde împrumută note specifice, îmbogăţindu-şi şi mai mult paleta aromatică deja complexă. “Mantuano” înseamnă “nobil”, denumirea fiind aleasă pentru a onora statutul lui Don Juancho, pasiunea acestuia pentru călătorii şi dorinţa sa de a descoperi mereu băuturi noi, în special rom. Sortimentul este ideal pentru cocktailuri, însă poate fi savurat şi sec.
Notele degustării:
Miros: Buchetul este deschis de arome de fructe uscate, în special prune, lemn de stejar şi condimente delicate.
Gust: Arome complexe, bine echilibrate, care conturează un buchet dominat de fructe uscate, vanilie şi accente lemnoase.
Sortimentul unguresc obţinut din peste 40 de plante, ierburi şi condimente care provin de pe toate continentele este unic în lume. Pentru a extrage arome cât mai intense, ingredientele sunt iniţial macerate şi distilate, după care lichiorul este învechit timp de şase luni pe pat de prune uscate, în butoaie din lemn de stejar. Prunele ungureşti împrumută arome uşor afumate sortimentului în timpul maturării, conturând un buchet absolut special. Unicum Szilva poate fi savurat sub formă de shot rece sau poate fi folosit ca ingredient în long drinks.
Notele degustării:
Miros: Un buchet expresiv, unde se disting note de prune, lemn dulce şi condimente, în special anason stelat.
Gust: Notele amărui de plante medicinale sunt frumos echilibrate de aromele dulci de fructe, accentele citrice şi influenţele de lemn dulce şi cacao.
Dacă Italia are caffe corretto şi Scoţia are „rugby tea” , iată că a venit rândul Ungariei să îmbine cafeaua cu alcoolul într-o combinaţie de gust unică, pe numele său Unicum Barista. Există o tradiţie străveche de a combina lichior pe bază de ierburi cu un pic de cafea, iar Unicum Barista readuce în atenţia consumatorului modern acest obicei prin tonicul mix recent creat. Astfel, gustul dulce-amărui al clasicului Unicum care-şi extrage aromele dintr-un total de patruzeci de plante şi condimente, este complimentat cu aroma proaspătă de cafea Arabica pentru a dezvălui pură savoare în degustare. Descoperiţi aromele intense ce definesc Unicum Barista savurând lichiorul sec, răcit până la 5-6 grade Celsius sau la temperatura camerei, precum şi în compoziţia unor mix-uri delicioase.
Notele degustării:
Miros: Note ample de espresso şi vişine în ciocolată neagră, complimentate cu adieri de vanilie.
Gust: Arome intense de cafea, alintate cu accente ample de ciocolată.