Edizione 21 – Cinque Autoctoni 2019
De o culoare roșu profund, uimeşte cu note de vișine și coacăze neagre, ierburi, scorțișoară, cuișoare, cacao, lichior și arome de mineral. Structura excelentă, echilibru bun între alcool și prospețime, taninuri catifelate, foarte persistente cu un finisaj lung, gata de băut sau un vin perfect pentru învechit.
Premii: Luca Maroni – 99 puncte
Timp de 17 ani de cand s-a inceput producerea acestui vin, a primit nenumarate distinctii internationale, peste 40 de medalii de aur si de multe ori a primit titlul de “cel mai bun vin rosu din Italia”
Se asociază perfect alături de preparate bogate, carne roșie și brânză condimentată.
Soi strugure: Montepulciano d’Abruzzo, Primitivo, Sangiovese, Negroamaro, Malvasia Nera
Temperatura optima de servire: 18 -20 grade
Maturare: 13 de luni in butoaie de stejar
Asocieri culinare: carne rosie , gratar, branzeturi maturate
Alcool: 14,5%
Tip: rosu / sec
Cantitate” 750 ml
Producator: Fantini de Farnese
Tara: Italia
165.00 lei
Only 6 left in stock