Afișez 61–72 din 132 de rezultate

  • Astoria – Moscato ”Fashion Victim”

    Acest vin spumant dulce s-a născut în proprietatea Astoria, în inima zonei Conegliano Valdobbiadene, un teren cu o istorie a vinului antică și renumită. Acest vin spumant delicat dulce este creat în beciurile cramei Astoria, o realitate importantă ale cărei capodopere prețioase sunt prezente în cele mai bune și mai exclusiviste restaurante și baruri de vin. Solul de cultivare al strugurilor Moscato Bianco, singurul folosit pentru a crea acest vin spumant, este deosebit de bogat în minerale și este eterogen cu prezența argilei, calcarului și scheletului care conferă acele arome și parfumuri tipice. Metoda de cultivare este Sylvoz, cu o densitate cuprinsă între 4000 și 4500 de plante pe hectar. Recolta este manuală spre sfârșitul lunii septembrie, strugurii sunt aduși în pivniță unde boabele sunt presate ușor. Aceasta este urmată de criomacerare și decantare statică a mustului liber și de prima fermentare în butoaie de oțel la o temperatură strict controlată, cu adăugarea de drojdii selectate. Pentru câteva săptămâni vinul este lăsat în contact cu drojdia nobilă. După prima fermentație urmează a doua fermentație în conformitate cu metoda Martinotti Charmat în autoclavă. Procedura de producție se încheie cu stabilitate tartrică și îmbuteliere. Urmează un rafinament suplimentar în sticlă.
    Acest vin spumant este perfect ca acompaniament la deserturile delicate. Perfect după masă.
    Perlaj: fin, cu bule dense și persistente
    Culoare: galben-pai, cu reflexii verzui, strălucitoare
    Buchet: parfum specific de Muscat, distinctiv și delicat, cu note de piersică, salvie și cimbru
    Gust: profund aromat, dulce delicat, echilibrat
    Teperatura de servire: 5 – 8° C,
    Soi: Moscato Bianco
    Alcool: 7 %
    Tip: spumant / alb / dulce
    Cantitate: 750 ml
    Regiune : Veneto
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    60.00 lei Adaugă în coș
  • “Corderíe” Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

    Strugurii recoltați în podgoriile deluroase sunt presați ușor.
    Fermentarea primară a mustului la temperatura de 16/18 ° C este urmată de un proces de spumare la temperatură scăzută pentru a respecta aromele prețioase pe care le putem aprecia în buchetul său floral, într-un gust placut moale și armonios.
    Să-l gustăm ca pe un aperitiv, cu aperitive delicate sau în perfectă concordanță cu fructe de mare la grătar.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    82.00 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

    Tehnologie:
    Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
    Caracteristici organoleptice:
    Perlaj: fin si persistent
    Culoare: galben-pai pal
    Buchet: elegant, fructat si floral
    Gust: caracteristic, placut si armonios
    Temperatura de servire: 5 – 6 C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara de origine: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • ”ILMO” – Primitivo di Manduria 2021 – Nebuchadnezzar (15 Litri)

    (denumire veche – Il Morante)
    – Acest produs nu se livreaza prin curier! Disponibil doar cu ridicare din magazin.
    ”ILMO”,perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
    Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
    Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
    Soi: Primitivo di Manduria
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 15 Litri
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    3,500.00 lei Adaugă în coș
  • Masso Antico – Le Anfore 2021

    Strugurii sunt cultivați în podgoria de la Tenute Masso Antico în conformitate cu metodele de agricultură ecologică și recoltați manual. După vinificare, vinul este învechit cu dublu pasaj în amfore de cocciopesto și în butoaie de stejar francez și american. Amforele de cocciopesto, un amestec special de agregate de faianță zdrobite, fibre, fragmente de piatră, nisip, liant de ciment și apă, garantează vinului o microoxigenare controlată, iar rezultatul este un vin complet dezvoltat, cu arome deosebite și autentice.
    Asociere culinara:
    Se potriveste de minune cu carnea rosie si vanatul gatit la gratar sau in tocanite si cu branzeturi mature.
    Temperatura de servire: 16°-18° C
    IGT Salento
    Soi: Primitivo si Negroamaro
    Tip: rosu / sec / vin bio
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Tenute Masso Antico
    Tara: Italia
    75.00 lei Adaugă în coș
  • La Pruina – Fossilente Rosato Frizzante 2022

    De culoare roz vișiniu cu reflexe coral, acoperit cu o ceață ușoară care sporește spuma; la nas note de fructe de padure, cirese si capsuni si note de crusta de paine datorita prezentei drojdiilor pe fund. Sorbitura este proaspata, echilibrata si placuta cu o bula fina si persistenta.
    Vinificare: Metodă ancestrală de vinificare, folosită în trecut pentru vinurile spumante. Strugurii sunt mai întâi răzuiți, lăsați să macereze scurt pe piele și în final supuși la o presare moale. Mustul de flori este decantat dinamic. Fermentația alcoolică se desfășoară la o temperatură controlată de 11°C timp de 15 zile în rezervoare de oțel inoxidabil și se finalizează în sticlă. Metoda nu presupune degortare, prin urmare drojdiile rămân în sticlă, iar vinul este acoperit.
    Asocieri : Ideal cu preparate din pește, risotto și aperitive în general.
    Soi de struguri : Negroamaro
    Tip: vin rose frizzante / nefiltrat / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Zona de producție : provincia Brindisi
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • La Pruina – Fossilente Bianco Frizzante 2022

    De culoare galben-pai acoperit cu o ceață ușoară care sporește spuma; pe nas note de citrice, flori proaspete si note de paine crusta datorita prezentei drojdiilor pe fund. Sorbitura este proaspata, echilibrata si placuta cu o bula fina si persistenta.
    Vinificare: Metodă ancestrală de vinificare, folosită în trecut pentru vinurile spumante. Strugurii sunt mai întâi răzuiți și supuși la o presare rapidă și moale. Mustul de flori este decantat dinamic. Fermentația alcoolică se desfășoară la o temperatură controlată de 11°C timp de 15 zile în rezervoare de oțel inoxidabil și se finalizează în sticlă. Metoda nu presupune degortare, prin urmare drojdiile rămân în sticlă, iar vinul este acoperit.
    Asocieri : Aperitive de pește și cartofi prăjiți. Excelent și cu mâncăruri vegetariene, mâncăruri pe bază de pește și carne albă.
    Soi de struguri : Negroamaro
    Tip: vin alb frizzante / nefiltrat / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Zona de producție : provincia Brindisi
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • Aleatico „Anita” – Falesco

    Anita lui Falesco s-a născut în 2011 pentru a sărbători Anita Garibaldi la aniversarea a 150 de ani de la unificarea Italiei. Un vin spumant dulce de savurat și pentru a însoți un desert cu smântână și căpșuni sălbatice
    Culoare strălucitoare cu reflexe tipice soiului. Aroma Aleatico a dominat aspectul olfactiv cu nuantele sale caracteristice de trandafir. Gustul acestui vin este învăluitor cu un final dulce și plăcut.
    Vedere: Roz vișiniu, bule numeroase și persistente
    Miros: cirese, fructe de padure, trandafir
    Gust: Dulce, intens, persistent
    Temperatura de servire: 8°/10° C
    IGT Lazio
    Struguri: 100% Aleatico
    Alcool: 7%
    Tip: spumant rose / dulce
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Famiglia Cotarella
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • Maeli Moscato Giallo DOCG

    Acest vin este flagship-ul producției lui Maeli, dulceața sa este echilibrată de un traseu mineral și salin care îl face versatil. Rigurozitatea vinificarii conferă finețe perlajului și il distinge pentru marea eleganță în panorama internațională a vinurilor spumante dulci. Culoarea aurie cu nuanțe de verde, realizează și mai mult stralucirea perlajului elegant, fin și persistent.
    Nas: Aroma intensă eliberează note de magnolie, iasomie, trandafiri albi și salcâm, precum și note fructate de lămâi, mandarine și piersici albe.
    Gust: În gust este cremos, moale, bine echilibrat, cu o prospețime plăcută. Bine structurat cu final lung.
    Asociere culinară: Aperitive ușoare, salată de fructe, deserturi, torturi de fructe și produse de patiserie ușoare.
    Temperatură de servire: 6-8 grade Celsius
    Soi: 100% Moscato Giallo / Muscat Galben
    Alcool: 6 %
    Tip: vin bio spumant dulce / de desert
    Cantitate: 750 ml
    Vinificatie:
    Dezciorchinare si macerare pe coaja timp de cateva ore,
    Presare moale, decantare la rece si maturare must la 0°C timp de 12 luni.
    Vinificare conform metodei Martinotti, in autoclave (rezervoare sub presiune).
    Maturare pe drojdii timp de 6 luni.
    Zahar rezidual: 100 gr/l.
    Aciditate: 5,6 gr/l.
    Tara de provenienta: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș
  • Il Morante”ILMO” Magnum – Primitivo di Manduria 2021

    Il Morante , perla de 99 puncte Luca Maroni a producatorului La Pruina, vin desavarsit prin maturare in baricuri frantuzesti noi pentru minim 12 luni.
    Vin cu o culoare de un rosu rubin profund cu accente granat, aroma intensa de fructe rosii sunt completate cu miresme de vanilie, gem de prune si cacao. Corp plin, rotund si complex cu un postgust prelung eliberand note de ciocolata.
    Recomandat alaturi de preparate din carne cu sosuri picante , friptura de porc sau branzeturi maturate.
    Soi: Primitivo di Manduria
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    240.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Currà Barbaresco Riserva DOCG 2016

    Provenit din podgoria Curra acest savuros Barbaresco are o structura complexa. Nas distinctiv de trandafiri si violete. De un rosu rubiniu intens are un gust rafinat de prune coapte, condimente si ciocolata, tanini extrem de fini care dau o senzatie de dulce cu un final catifelat.
    Soi: Nebbiolo
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Roberto Sarotto
    Tara: Italia
    135.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    La Pruina – Melesco Malvasia di Candia 2019

    Buchet complex în care ies în evidență note de miere, piersici în sirop, măr galben copt, citrice confiate. Ușoare note de ierburi din exfoliant mediteranean și condimente. Moale, învăluitor, niciodată stânjenitor datorită prezenței unei componente acide în armonie constantă cu dulceața. Final lung cu note de fructe uscate și portocale confiate.
    Asocieri: Teribil de delicios cu foie gras, deserturi cu fructe, branzeturi mature și ciocolata alba.
    Tempertatura ideala de servire: 12 grade Celsius
    Soi: Malvasia
    Tup: vin desert / dulce / alb
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    112.50 lei Adaugă în coș