Afișez 13–24 din 128 de rezultate

  • La Rivetta 120 – NV – Valdobbiadene DOCG

    La pretul afisat,se adauga Garantie SGR +0.50 lei!
    Gustativ: Proaspăt, cu un gust caracterizat de note fructate. Elegant, cu o structură armonioasă.
    Olfactiv: Intens şi fructat, cu arome foarte bine definite.
    Vizual: Galben-pai.
    Vinificare: Mustul, căruia i-au fost adăugate culturi de drojdii selectate, este pus în vase unde fermentația are loc la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a spori aromele specifice. La atingerea conținutului de alcool și zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare și abia după 120 de zile de maturare pe drojdie vinul spumant este gata pentru îmbuteliere.
    Recomandări gastronomice:: antipasti, crustacee, fructe de mare, pește, salate
    Temperatură servire:: 6 – 8°C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco / alb / extra brut
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Villa Sandi
    Tara: Italia
    100.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco Extra Dry / Magnum

    Vin spumant alb în versiunea clasică Extra Dry obținut din struguri Glera de pe Rive, recoltat în întregime manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat cu fermentare lentă la temperatură scăzută, 15-16 C °. Extra Dry este cea mai cunoscută expresie a Valdobbiadene Spumante DOCG, unde structura armonioasă este însoțită de un parfum delicat de măr.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    125.00 lei Adaugă în coș
  • Montemajor – Greco di Tufo DOCG 2023

    Garantie SGR +0.50 lei!
    Un Greco di Tufo foarte reușit, delicat și revigorant. Fructat, cu note florale, de caise coapte, mușețel, pară, fructe uscate, are un postgust structurat și persistent. Foarte plăcut, se bea ușor și este ideal pentru zilele toride de vară.
    Soi: Greco di Tufo
    Culoare: galben-pai
    Miros: paletă aromatică foarte amplă: note florale, de caise coapte, mușețel, pară, fructe uscate
    Gust: delicat, proaspăt și revigorant, cu postgust fructat, structurat și persistent
    Recomandări gastronomice: risotto, fructe de mare, crustacee, supe, carne albă, paste, pește și legume prăjite, salate
    Alcool: 13,5%
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producător: Azienda Montemajor – Campania
    Tara: Italia
    60.50 lei Adaugă în coș
  • Nativ – Suadens Bianco Campania IGP 2022

    Garantie SGR +0.50 lei!
    99 Puncte Luca Maroni
    Numele Suadens a fost ales pentru a reprezenta suavitatea acestui vin, care este un proiect molecular care are ca scop valorificarea nu numai a viței de vie autohtone din Irpinia, ci și a fructelor tipice locale, care nu sunt cultivate nicăieri în lume.
    Cupaj: : Fiano di Avellino, Greco di Tufo, Falanghina
    Vinificare: Presare ușoară a ciorchine întregi. Limpezire statica la rece, fermentare cu drojdie selectata la temperatura controlata. Învechire în oțel inoxidabil și trecere scurtă în butoaie de stejar.
    Asociere culinara: carne albă, crustacee, moluște, stridii
    brânzeturi moi.
    Tip: alb / sec
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Azienda Montemajor – Puglia
    Tara: Italia
    100.50 lei Adaugă în coș
  • Tenuta Sant’Antonio – Scaia Rosato 2022

    Buchet de trandafir și fruct, cu aromele și prospețimea bine-echilibrate pe palat. Un rosé făcut dintr-un soi mai puțin cunoscut – Rondinella, dar care poartă amprenta Sant’Antonio: o abordare modernă a unei tradiții de secole.
    Producător: Tenuta Sant’Antonio – Veneto
    Soi: Rondinella
    Culoare: cireșiu deschis
    Miros: trandafiri, zmeură, fructat
    Gust: bine echilibrat, picant și proaspăt
    Recomandări gastronomice: paste și risotto, carne albă și carne de pasăre, mămăligă prăjită cu hering, brânzeturi proaspete și pește
    Alcool: 12,5%
    Temperatura de servire: 10-12°C
    Potențial de păstrare: 3-4 ani
    Tara: Italia
    65.00 lei Adaugă în coș
  • Tenuta Sant’Antonio – Scaia Garganega /Chardonnay 2023

    La pretul afisat,se adauga Garantie SGR +0.50 lei!
    Un vin uluitor! Proaspăt, vioi și foarte parfumat, cu arome intense de flori albe, iasomie și citrice (grapefruit, portocală, ananas), măr, pară, mango alături de note ușoare de banană. Catifelat, învăluie palatul cu o aciditate vioaie și ușoare tente minerale.
    Producător: Tenuta Sant’ Antonio – Valpolicella, Veneto
    Soi: 55% Garganega, 45% Chardonnay
    Culoare: galben-pai cu reflexii verzui
    Miros: flori albe, iasomie, citrice (grapefruit, portocală, ananas), măr, pară, mango și note ușoare de banană
    Gust: proaspăt și plăcut, cu aciditate susținută. Intensitatea aromelor și catifelarea bine-echilibrate fac ca vinul să fie atât îmbietor cât și uluitor de apetisant
    Recomandări gastronomice: aperitive cu pește sau legume de sezon, platouri reci, mâncăruri cu legume, risotto-uri cu legume, paste și pește cu sos ușor
    Alcool: 12,5%
    Temperatura de servire: 10-12°C
    Potențial de învechire: 3-4 ani
    Tara: Italia
    65.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    La Pruina – Spumant”Lunole”

    De culoare galben pai cu reflexe aurii, insotit de un perlage fin si persistent. Buchetul oferă note de fructe cu pulpă albă, păpădie și flori uscate. În gust, acest vin spumant dezvăluie o structură echilibrată și prospețime plăcută, cu un final lung și persistent.
    Soi: Negroamaro
    Tip: spumant alb / brut natur/ MILLESIMATO – PAS DOSÉ
    Alcool: 13%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    72.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Mara Valpolicella Ripasso Superiore 2020 DOC

    Este un vin cu experienta si traditie. Nu pentru orice vin se pot percepe atât de distinct istoria, teritoriul si tehnica de productie. Este produs cu o metoda atât de particulara încât poate fi plasat printre vinurile cele mai curioase si interesante. Vinul Valpolicella sufera în luna ianuarie o refermentare, efectuata pentru cojile de Amarone, din care primeste consistenta si aromele.
    Tehnica “Ripasso” se foloseste în mod traditional în Valpolicella, constând în practica de refermentare a vinurilor din acelasi an sau din ani precedenti pe coji fermentate de struguri pentru a produce amarone. În principiu, are scopul de a consolida si a reda robustetea soiului Valpolicella, fructul unei vite-de-vie constituitaobtinând ceea ce a ramas în aceste nobile coji.
    Refermentarea are durata de 15/18 zile, vinul Valpolicella astfel îmbogatit capata culoare, structura, arome, tanini si circa 1÷1,5 grade alcoolice în plus fata de vinul original. Dupa separarea completa a vinului din februarie si martie si dupa fermentarea malolactica, vinul este afânat circa 12 luni în butoaie de stejar de Slavonia (80%) si butoaie de stejar francez (20%). Maturarea este completa dupa cel putin 6 luni de pastrare în sticla.
    Impresioneaza în special persistenta incredibila, care continua în palat, când se deschide cu toata puterea, într-un buchet cald si elegant.
    Tip strugure: Corvina Veronese 75%,Rondinella 20%,Molinara 5%
    Note de degustare: fruct matur, dulceata si cirese
    Servire: 18°-20°, se desface cu doua ore înainte
    Asocieri culinare: vânat, carne la gratar si stufat
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 13,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gerardo Cesari
    Tara: Italia
    99.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Lugana Cento Filari 2022 DOC

    Produs în partea de sud a lacului Garda, zona tipica de productie a strugurilor Turbiana. A fost realizat printr-o fermentare a strugurilor la o temperatura controlata de 18-20° C. Produsul se pastreaza pâna în ianuarie, în contact cu drojdiile, în scopul de a-si exprima mai bine potentialul. Vinul este îmbuteliat în luna februarie a anului urmator recoltei.
    Gust fin si persistent, prezinta aciditate buna pe palat, cu note minerale combinate. Pentru caracteristicile sale de vita de vie si de teritoriu, în ciuda evolutiei din sticla, poate fi servit chiar si la 2-3 ani de la productie.
    Tip strugure: Turbiana 95%, Chardonnay de 5%
    Aspect: stralucitor, galben pal, nuante verzui
    Note de degustare: floral, fructat intens
    Servire: 10°-12°
    Asocieri culinare: peste, fructe de mare, mâncaruri delicate
    Alcool: 13%
    Tip: alb / sec
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Gerardo Cesari
    Tara: Italia
    76.50 lei Adaugă în coș
  • Pezza Franca – Negroamaro Appasimento 2022

    Culoare roșu rubiniu strălucitor cu reflexe intense; buchet fructat și intens de fructe coapte și fructe uscate, cu note de prune. Gustul percepe armonie, echilibru, aciditatea potrivită și un final învăluitor.
    IGP Salento
    Soi: Negroamaro
    Tip: rosu / sec
    Alcool: 14,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    165.00 lei Adaugă în coș
  • Bag in Box 5 L – Chardonnay Trevenezie

    Acest vin are o culoare galben pai intensă și strălucitoare.
    Olfactiv, aromele amintesc de fructe proaspete cu iz de mere, piersici și pere, cu nuanțe florale plăcute de salcâm, pe note minerale. Vin corpolent, cu un gust cald și moale, bine echilibrat de note proaspăt-sărate.
    Soi Chardonnay
    Tip: alb / sec
    Alcool: 12%
    Cntitate: 5 Litri
    Producator: Crama Borga
    Regiune: Veneto IGT
    Tara: Italia
    95.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Bag in Box 5 L – Rosato Rosé

    De culoare roz pal, acest vin prezintă note fructate de căpșuni și coacăze.

    Olfactiv, predomină un fundal floral de trandafir sălbatic și ciclamen. La gust este proaspăt, destul de moale, caracterizat de taninuri ușoare și o plăcere excelentă de a-l bea.

    Soi Raboso
    Tip: Rose / demisec
    Alcool: 11%
    Cntitate: 5 Litri
    Producator: Crama Borga
    Regiune: Veneto IGT
    Tara: Italia
    Ambalaj exterior usor deteriorat!
    85.50 lei Adaugă în coș