Afișez 1–12 din 30 de rezultate

  • La Plage D’Italia Prosecco DOC Extra Dry

    Garantie SGR +0.50 lei
    Usor prietenos, proaspat si efervescent, acest Prosecco are o culoare galben – pai, stralucitoare cu reflexii verzui. Aromatic, dezvolta senzatii exuberante si intense de pere si lamai coapte, de mere verzi si de piersici albe, cu tente secundare de flori de portocal si flori de camp. Gustul sau suculent combina interesant prospetimea aciditatii citrice cu perlajul elegant si sustinut si senzatiile dulcege de fructe galbene coapte si de coaja de portocala. Un vin foarte”relaxat” si relaxant cu un postgust lung si fructat,ce vibreaza in senzatii fructat – citrice, cu tonuri secundare de migdale.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Cantina di Castelnuovo del Garda pentru Crama Rasova
    56.50 lei Adaugă în coș
  • Villa Sandi – Il Fresco DOC

    Vizual: Galben pai, cu perlaj fin și persistent.
    Gustativ: Sec, proaspăt, cu prezență impunătoare pe palat, cu final armonios, fructat.
    Olfactiv: Arome fructate și florale, cu note de mere coapte și flori de munte.
    Vinificare: Metoda Charmat.
    Recomandări gastronomice:: antipasti, pește, salate
    Temperatură servire:6 – 8°C
    Soi: Glera
    Alcool: 11%
    Tip: Prosecco / alb / brut
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Villa Sandi
    Tara: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • La Rivetta 120 – NV – Valdobbiadene DOCG

    La pretul afisat,se adauga Garantie SGR +0.50 lei!
    Gustativ: Proaspăt, cu un gust caracterizat de note fructate. Elegant, cu o structură armonioasă.
    Olfactiv: Intens şi fructat, cu arome foarte bine definite.
    Vizual: Galben-pai.
    Vinificare: Mustul, căruia i-au fost adăugate culturi de drojdii selectate, este pus în vase unde fermentația are loc la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a spori aromele specifice. La atingerea conținutului de alcool și zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare și abia după 120 de zile de maturare pe drojdie vinul spumant este gata pentru îmbuteliere.
    Recomandări gastronomice:: antipasti, crustacee, fructe de mare, pește, salate
    Temperatură servire:: 6 – 8°C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco / alb / extra brut
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Villa Sandi
    Tara: Italia
    100.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco Extra Dry / Magnum

    Vin spumant alb în versiunea clasică Extra Dry obținut din struguri Glera de pe Rive, recoltat în întregime manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat cu fermentare lentă la temperatură scăzută, 15-16 C °. Extra Dry este cea mai cunoscută expresie a Valdobbiadene Spumante DOCG, unde structura armonioasă este însoțită de un parfum delicat de măr.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 1500 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    125.00 lei Adaugă în coș
  • DIVICI – Prosecco DOC Organic

    Premii: Medalie de Aur la Concurs Mondiale du Bruxelles;
    91 puncte Luca Maroni;
    Acest Prosecco spumante are un perlaj fin, stralucitor cu un gust cremos si delicat.
    Culoare galben deschis, buchet delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de piersici, mere verzi și lamaie.
    Note de flori de salcam si flori de trandafir combinate cu un buchet mediteranean usor picant. Proaspat și moale pe palatin, cu o aciditate bine echilibrata.
    Posgustul este armonios si persistent.
    Asocieri culinare: Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate din peste, fructe de mare si carne alba.
    Temperatura de servire: 8° C”
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry / organic
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: DIVICI
    Tara: Italia
    85.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOCG Brut

     Garantie SGR +0.50 lei!
    Versiunea noastră brut a Valdobbiadene DOCG este fabricată în întregime din struguri Glera de pe dealuri, recoltate exclusiv manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat.
    Fermentarea lentă la o temperatură scăzută, 15-16 ° C, și permanenta în drojdii selectate, sporesc caracteristicile acestui soi de struguri și conferă vinului un perlaj fin și persistent.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Alcool: 11,5%
    Tip: prosecco alb / brut
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    65.50 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOCG Extra Dry

    Vin spumant alb în versiunea clasică Extra Dry obținut din struguri Glera de pe Rive, recoltat în întregime manual și fermentat în autoclavă conform metodei Martinotti Charmat cu fermentare lentă la temperatură scăzută, 15-16 C °. Extra Dry este cea mai cunoscută expresie a Valdobbiadene Spumante DOCG, unde structura armonioasă este însoțită de un parfum delicat de măr.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    65.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – 30 Raccolti

    Drusian 30 Raccolti reprezintă cea mai înaltă interpretare a Valdobbiadene DOCG al lui Francesco Drusian. Vinificat în versiunea Extra Brut, acest vin spumant este expresia pură a strugurilor Glera, selectați din 30 de parcele din dealurile înalte din Valdobbiadene, din viță de vie cu o istorie nobilă și străveche.
    Acest vin spumant s-a născut în 2018 pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a companiei, cu scopul de a crea un cuvée unic și prețios și de a sărbători această etapă importantă cu un produs memorabil.
    Rezultatul este un produs care se remarcă prin caracterul său puternic și magnetic și astăzi exprimă mai mult ca oricând sufletul lui Francesco Drusian, istoria companiei sale, viziunea sa pentru viitor.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra brut
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    70.00 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco D.O.C.G. Millesimato 2023

    Garantie SGR +0.50 lei!
    După o selecție atentă a strugurilor Glera de pe dealuri, recoltate riguros manual, se naște acest vin spumant alb, caracterizat de un stil inconfundabil și echilibrat. Odată ce fazele de vinificare sunt finalizate cu mare atenție, procesul de spumare are loc cu metoda Martinotti Charmat cu fermentare lentă la 15-16 ° C, avand respectul absolut al anului de producție.
    Valdobbiadene DOCG
    Soi: Glera
    Tip: prosecco millesimato / alb / Dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    75.50 lei Adaugă în coș
  • Drusian – Prosecco DOC Treviso Extra Dry „Gujot”

    Prosecco DOC Treviso „ Gujot ” Extra Dry al Cramei Drusian , reprezintă expresia maximă a prosecco spumante, născut din dragostea și atenția pentru detalii a familiei Drusian, care a cultivat aceste pământuri de trei generații și urmărește fiecare etapă a vinificației. Strugurii care dau viață acestui vin sunt Glera, Perera și Bianchetta. Fermentarea are loc în autoclavă cu metoda Charmat.
    Caracteristicile Prosecco DOC Treviso “Gujot”:
    La vedere apare galben pai cu un perlaj fin si persistent. Mirosul este delicat, cu note de para si mere. La gust este proaspăt și redescoperim senzațiile parfumului.
    Asocieri sugerate la degustarea acestui vin de la crama Drusian:
    Se serveste in pahare flute la o temperatura de 6-8°C. Parfumul și prospețimea acestui vin îl fac deosebit de potrivit ca aperitiv și pentru a însoți preparatele pe bază de pește, precum și risotto cu legume
    Struguri: Glera, Parera și Bianchetta
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11,5%
    Cantitate 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    56.00 lei Adaugă în coș
  • Astoria – Fanò Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato

    Garantie SGR +0.50 lei!
    Perlaj: fin şi persistent
    Culoare: galben-pai deschis
    Buchet: elegant, bine conturat, fructat, cu aromă specifică
    Strugurii sunt recoltaţi manual în luna septembrie, când ating echilibrul maxim al proprietăţilor chimice/organoleptice, după care urmează strivirea lor slabă şi decantarea statică a mustului. Fermentarea primară are loc la 18-19 °C cu drojdii selecţionate, în recipiente de inox. Vinul nou, astfel obţinut, este păstrat cu pieliţele strugurilor pentru o lună, apoi este limpezit şi transferat în autoclave, unde se transformă în spumant. A doua fermentaţie are loc la 16-18 °C, întotdeauna cu drojdii selecţionate, timp de 25-30 de zile, după care urmează un alt proces de rafinare a drojdiilor pentru alte câteva zile. După îmbuteliere, vinul este lăsat să se odihnească în sticlă pentru câteva săptămâni.
    Soi: Glera
    Tip: prosecco / alb / extra brut
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara: Italia
    78.50 lei Adaugă în coș
  • Prosecco Piccini – Venetian Dress D.O.C

    Aroma intensa fructata cu note de mar, lamaie si grapefruit in primele minute si apoi mirosul se dezvolta si se transforma in arome florale. Perfect pentru: Aperitiv. Se serveste la: 6/8 °C
    Asociere: Aperitive pe baza de peste, Mancaruri vegetariene
    Soi: 100% Glera
    Tip: prosecco / alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Piccini
    Tara: Italia
    78.00 lei Adaugă în coș