Afișez 97–99 din 99 de rezultate

  • Carassia – Rose Brut

    “Elegant, fructat, complex cu un postgust fantastic” astfel descrie juriul Campionatului Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante acest rosé, precursorul producției promițătoare din anul 2018, an de recoltă excepțional. Culoarea somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al spumantului rosé. La complexitatea și fructuozitatea accentuată ediției actuale contribuie vinul roșu liniștit adăugat la asamblajul vinurilor de bază înainte de îmbuteliere pentru a doua fermentație.

    Soiuri : 30% Pinot Noir, 24% Meunier, 5,5% vin roșu, 40,5% Chardonnay
    Metodă de vinificare : maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 24 de luni
    Plai : Tóka
    Vol alc.: 12 %
    Dosaj : 9 gr
    Aciditate : 6,9 gr
    Sticlă : 750 ml

    Degorjare: 2022

    Carassia Rosé Brut a câștigat Chairman`s Trophy și a fost distins cu trofeul National Champion (cel mai bun spumant rosé românesc), a câștigat un premiu special Best in Class și o medalie de aur la The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2021. Prima ediție a Carassia Rose a fost premiat cu medalie de argint la Campionatul Mondial din 2017, anul lansării spumantelor Carassia.

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    120.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Rose Brut 2022

    Senzual și spumant, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Aome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

    Asociere culinara: fructe de mare, branzeturi proaspete, preparate din carne alba

    Metoda de fermentare: Charmat – fermentare in tancuri
    temperatura de servire | 8 – 10 grade C

    Soi: Pinot Noir
    Gust: Brut
    Grade Alcoolice (%): 11.5
    Volum recipient (ml): 750
    Produs in Italia

    54.00 lei Adaugă în coș
  • Bendis Nadir 2022 – Petro Vaselo

    Spumant Brut, obtinut din Pinot Noir si Chardonnay prin metoda Charmat ( vinificare blanc de noir cu a doua fermentatie, timp de 60 zile in autoclava). Rafinat si intens, surprinde prin verticalitate, structura complexa si echilibrata, cu note discrete de piersica si caisa.

    Asocieri: preparate pe baza de peste sau fructe de mare, mic dejun.

    Culoare : Alb
    Tara: Romania
    Regiune : Recas
    Cupaj : Pinot Noir + Chardonnay
    Volum: 750 ml
    Grade alcoolice: 11.5%
    Zaharuri reziduale spumante: Brut

    54.00 lei Adaugă în coș