Afișez 85–96 din 99 de rezultate

  • REDUCERE

    Drusian – Prosecco DOCG Sui Lieviti 2020

    Drusian Sui Lieviti reprezintă aroma tradiției. Este produs așa cum au făcut bunicii noștri, cu cea de-a doua fermentare în sticlă, fără degustare.
    Vine în versiunea Brut Nature și se distinge printr-un profil aromatic fără precedent în comparație cu Prosecco Superiore produs în conformitate cu metoda Martinotti Charmat. Ideea tipică de crustă de pâine se remarcă datorita contactul prelungit cu drojdiile, care conferă o adâncime aromatică mai mare.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: Prosecco / alb / Brut Natur
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Drusian
    Tara: Italia
    72.00 lei Adaugă în coș
  • Bortolin Angelo Vintage 2022 – Valdobbiadene DOCG – Brut

    Culoare: Galben pai pal.
    Buchet: Curat si fin, cu senzatii de mar, para verde pe buna dreptate citrice il fac un vin care isi dezvaluie imediat caracterul direct si esential.
    Gust: Gustul corect acid și moliciunea echilibrată îl fac un Brut emoționant.
    În postgust găsim citricele fructate.
    Bula (perlage) este fină, cremoasă, aproape catifelată la gust.
    La fel ca toți strugurii conferiți familiei noastre, chiar și cei care dau naștere Valdobbiadene DOCG Brut de la Bortolin Angelo Spumanti sunt culeși exclusiv manual, iar transformarea lor, pentru a le face nectarul de Valdobbiadene, este controlată și respectată cu scrupulozitate.
    Acest Valdobbiadene DOCG trebuie servit la o temperatură de 8/10 ° C pentru a înmuia palatul, într-un pahar mare. Aroma sa fructată caracteristică și gustul său uscat și delicat îl fac excelent ca aperitiv și pentru a însoți întreaga masă.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: Prosecco Brut / alb
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Bortolin Angelo
    Tara: Italia
    85.00 lei Adaugă în coș
  • Bortolin Angelo Vintage 2022 – Valdobbiadene DOCG – Extra Dry

    Culoare: Galben pai pal
    Aromă: Sec și subtil, eleganța esențială a aromelor de măr, pere și piersici îl fac un vin ușor de băut, care inspiră să fie gustat.
    Aromă: aroma rotunjită cu o aciditate echilibrată îl fac un vin versatil care satisface degustătorul. Postgustul este fructat. Bulele (efervescența) sunt subtile, cremoase, aproape catifelate la gust.
    Poate fi privit ca un vin „multitasking” care poate fi băut cu orice ocazie, de la aperitive la deserturi, totuși se asortează bine cu mâncăruri aromate.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: Prosecco Extra Dry / alb
    Vinificație: Metoda Conegliano Valdobbiadene
    Învechire: 30-40 de zile de învechire pe drojdie în autoclavă
    Recolta: cules exclusiv manual
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Bortolin Angelo
    Tara: Italia
    85.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    Acquesi – DOC Rose Brut

    Acest vin spumant are o frumoasă culoare roz pal și un perlaj fin. Buchetul exprimă delicat note de flori și fructe roșii crocante.
    Asocieri culinare:
    Salate reci, brânzeturi proaspete, legume la grătar.
    Se serveste la 8-10°C
    Soi: Barbera – Dolcetto
    Tip: spumant / rose / brut
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Acquesi
    Zona de origine: Monferrato. Piemont
    Tara: Italia
    40.50 lei Adaugă în coș
  • Muse Stars

    Muse Stars este un vin spumant superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri Chardonnay. Pentru a realiza sortimentul, producătorii au folosit metoda tradiţională de fermentare în sticlă timp de 19 luni, obţinând astfel un perlaj fin, seducător, care înnobilează discret paleta aromatică. Vinul are un caracter proaspăt, elegant şi expresiv, de aceea se potriveşte foarte bine cu brânzeturi tari şi semitari, brânză cu mucegai, crustacee sau deserturi cu fructe galbene. Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

    Notele degustării:

    Miros: Note curate de fructe, în special pere şi piersici zemoase, completate cu accente minerale şi tonuri subtile de pâine prăjită.

    Gust: Un melanj nuanţat, unde se ghicesc arome de pepene galben, piersică bine coaptă şi influenţe citrice vibrante.

    Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.

    Soi: Chardonnay

    Tip: spumant alb / brut / metoda clasica

    Alcool: 12 %

    Cantitate: 750 ml

    Vin de baza produs de Crama Recas

    Produs si imbuteliat in Germania

    90.00 lei Adaugă în coș
  • Balla Geza – Frizzy 2021

    Vin revigorant de tip “frizzante” având la bază soiuri albe aromate și renumitul soi alb al podgoriei, Mustoasa de Măderat. Un vin proaspăt cu note de fructe albe și flori de măr accentuate de efervescența fină a vinului. Bioxidul de carbon foarte fin adăugat și aciditatea scot în evidență fructuozitatea și prospețimea acestui vin frizzante, perfect pentru orice moment al zilei.
    Soi: Tămâioasă Românească, Muscat Ottonel, Traminer, Mustoasă de Măderat
    Tip: alb / sec – vin perlant
    Alcool: 13 %
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Balla Geza
    46.00 lei Adaugă în coș
  • REDUCERE

    ”Jeio” Bisol – Prosecco Superiore Extra Dry DOCG

    Prosecco Extra Dry „Jeio” este un vin spumant aromat și fructat de la Valdobbiadene, produs după metoda Charmat, ideal pentru a fi asociat cu aperitive și gustări dulci și salate. Miroase a fructe, flori sălbatice și ierburi aromate delicate. Gustul este viu, plăcut, expresiv și revigorant.

    Soi: Glera 85%, Chardonnay, Pinot Bianco, Verdiso 15%
    Metoda: Charmat
    Alcool:11,5%
    Tip: Alb / Extra Dry
    Cantitate: 750 ml
    Regiune: Valdobbiadene
    Producator: Bisol Desiderio & Figli
    Tara: Italia

    58.50 lei Adaugă în coș
  • Brilla! – Prosecco Extra Dry DOC

    Galben pal cu reflexe verzui. Arome delicate și fine de piersici, măr verde, o atingere de salcâm și note de liliac. Corp mediu cu perlaj fin și gust de fructe.

    Recomandat a fi servit cu: aperitive,Fructe de mare,sushi
    Temperatura de servire: 8–10°C

    Soi: Glera
    Tip: Alb – Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producatuo: Botter S.P.A
    Regiune: Veneto
    Tara: Italia

    60.00 lei Adaugă în coș
  • Villa Degli Olmi – Prosecco Extra Dry DOC

    Garantie SGR +0.50 lei

    Este un vin galben pai, obținut prin fermentație naturală. Gustul este delicat și cu note de fructe. Buchetul este intens și caracterizat de o spumă plăcută și persistentă.
    Ideal ca un aperitiv cu toate aperitivele, cu feluri de mâncare pe bază de pește și crustacee.
    Potrivit la un final de masă care să însoțească desertul.

    Serviți rece la 8 ° C.
    Soi: Glera
    Alcool: 11 %
    Tip: Alb Extra Dry
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Villa Degli Olmi
    Tara: Italia

    47.50 lei Adaugă în coș
  • Carassia – Classic Brut

    Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul minim adăugat înainte de dopuirea finală lasă aromele fine să stralucească. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.

    Soiuri: 43% Chardonnay, 23% Chardonnay Reserve, 15% Pinot Noir, 19% Meunier
    Metodă de vinificare: maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 36 de luni
    Plai: Kiscsere, Tóka
    Vol alc.: 12%
    Dosage: 8 gr
    Aciditate: 6,45 gr
    Sticlă: 750 ml

    Degorjare 2022

    MEDALII:

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2022

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2020

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2019

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    110.00 lei Adaugă în coș
  • Friza Roze 2022 – Carastelec

    Culoarea somonie și mirosul profund de zmeură și căpșuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul vinului petiant.

    Vin obținut fără adăugare de bioxid de carbon.

    Soiuri Pinot Noir

    Vol alc. 12%

    Cantitate: 750 ml

    Zahăr rezidual 7,7 g/l

    Aciditate 7 g/l

    Temperatura de servire 6-8°C

    Asocieri culinare Preparate din pește și fructe de mare, sushi, salate, brânză proaspătă

    Medalii : Silver medal DECANTER WORLD WINE AWARD 2020

    Producator: Crama Carastelec Winery

    42.00 lei Adaugă în coș
  • Friza Alb 2022 – Carastelec

    Mirosul profund de salcâm şi flori de câmp, pere şi gutuisunt specifice soiului de Fetească Regală iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de fructe exotice, aciditatea distinsă şipostgustul mediu de migdale se potriveşte cu trăsătura demiseacă a vinului petiant.

    Strugurii s-au recoltat manual la maturitate deplină. Acest vin efervescent s-a obţinut prin saturare cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării mustului, adică după metoda Asti. Vinul efervescent astfel produs și maturat în rezervoare sub presiune se îmbuteliază deasemenea sub presiune. Prin această metodă de vinificare se poate obține vinuri cu o perlație ușoară (între 1 – 2,5 bar presiune) foarte aromate, cu un rest de zahăr plăcut și conținut de alcool redus.
    Temperatura de servire: 6-8 °C

    Asocieri gastronomice: Preparate picante, sushi, salate, brânză proaspătă.
    Medalii: Silver Medal RoWine Awards 2016, Bronze Medal WineUp Official Selection 2016
    Vin petiant demisec obținut fără adăugare de bioxid de carbon

    Soi: Fetească Regală

    Tip: vin petiant / alb / sec

    Alcool: 11 %

    Cantitate: 750 ml

    Zahăr rezidual:  7 g/l

    Aciditate: 7,6 g/l

    Producator: Carastelec Winery

    42.00 lei Adaugă în coș