Showing 85–94 of 94 results

  • Bortolin Angelo Vintage 2022 – Valdobbiadene DOCG – Extra Dry

    Culoare: Galben pai pal
    Aromă: Sec și subtil, eleganța esențială a aromelor de măr, pere și piersici îl fac un vin ușor de băut, care inspiră să fie gustat.
    Aromă: aroma rotunjită cu o aciditate echilibrată îl fac un vin versatil care satisface degustătorul. Postgustul este fructat. Bulele (efervescența) sunt subtile, cremoase, aproape catifelate la gust.
    Poate fi privit ca un vin „multitasking” care poate fi băut cu orice ocazie, de la aperitive la deserturi, totuși se asortează bine cu mâncăruri aromate.
    DOCG Valdobbiadene
    Soi: Glera
    Tip: Prosecco Extra Dry / alb
    Vinificație: Metoda Conegliano Valdobbiadene
    Învechire: 30-40 de zile de învechire pe drojdie în autoclavă
    Recolta: cules exclusiv manual
    Alcool: 11,5%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Bortolin Angelo
    Tara: Italia
    85.00 lei Add to cart
  • Muse Stars

    Muse Stars este un vin spumant superb semnat Cramele Recaş, în a cărui compoziţie se regăsesc exclusiv struguri Chardonnay. Pentru a realiza sortimentul, producătorii au folosit metoda tradiţională de fermentare în sticlă timp de 19 luni, obţinând astfel un perlaj fin, seducător, care înnobilează discret paleta aromatică. Vinul are un caracter proaspăt, elegant şi expresiv, de aceea se potriveşte foarte bine cu brânzeturi tari şi semitari, brânză cu mucegai, crustacee sau deserturi cu fructe galbene. Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

    Notele degustării:

    Miros: Note curate de fructe, în special pere şi piersici zemoase, completate cu accente minerale şi tonuri subtile de pâine prăjită.

    Gust: Un melanj nuanţat, unde se ghicesc arome de pepene galben, piersică bine coaptă şi influenţe citrice vibrante.

    Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.

    Soi: Chardonnay

    Tip: spumant alb / brut / metoda clasica

    Alcool: 12 %

    Cantitate: 750 ml

    Vin de baza produs de Crama Recas

    Produs si imbuteliat in Germania

    90.00 lei Add to cart
  • Brilla! – Prosecco Extra Dry DOC

    Garantie SGR +0.50 lei

    Galben pal cu reflexe verzui. Arome delicate și fine de piersici, măr verde, o atingere de salcâm și note de liliac. Corp mediu cu perlaj fin și gust de fructe.

    Recomandat a fi servit cu: aperitive,Fructe de mare,sushi
    Temperatura de servire: 8–10°C

    Soi: Glera
    Tip: Alb – Extra Dry
    Alcool: 11 %
    Cantitate: 750 ml
    Producatuo: Botter S.P.A
    Regiune: Veneto
    Tara: Italia

    60.50 lei Add to cart
  • Villa Degli Olmi – Prosecco Extra Dry DOC

    Garantie SGR +0.50 lei

    Este un vin galben pai, obținut prin fermentație naturală. Gustul este delicat și cu note de fructe. Buchetul este intens și caracterizat de o spumă plăcută și persistentă.
    Ideal ca un aperitiv cu toate aperitivele, cu feluri de mâncare pe bază de pește și crustacee.
    Potrivit la un final de masă care să însoțească desertul.

    Serviți rece la 8 ° C.
    Soi: Glera
    Alcool: 11 %
    Tip: Alb Extra Dry
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Villa Degli Olmi
    Tara: Italia

    47.50 lei Add to cart
  • Carassia – Classic Brut

    Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul minim adăugat înainte de dopuirea finală lasă aromele fine să stralucească. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.

    Soiuri: 43% Chardonnay, 23% Chardonnay Reserve, 15% Pinot Noir, 19% Meunier
    Metodă de vinificare: maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 36 de luni
    Plai: Kiscsere, Tóka
    Vol alc.: 12%
    Dosage: 8 gr
    Aciditate: 6,45 gr
    Sticlă: 750 ml

    Degorjare 2022

    MEDALII:

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2022

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2021

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2020

    SILVER – The Champagne and Sparkling Wine World Championship 2019

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    110.00 lei Add to cart
  • Friza Roze 2022 – Carastelec

    Culoarea somonie și mirosul profund de zmeură și căpșuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul vinului petiant.

    Vin obținut fără adăugare de bioxid de carbon.

    Soiuri Pinot Noir

    Vol alc. 12%

    Cantitate: 750 ml

    Zahăr rezidual 7,7 g/l

    Aciditate 7 g/l

    Temperatura de servire 6-8°C

    Asocieri culinare Preparate din pește și fructe de mare, sushi, salate, brânză proaspătă

    Medalii : Silver medal DECANTER WORLD WINE AWARD 2020

    Producator: Crama Carastelec Winery

    42.00 lei Add to cart
  • Friza Alb 2023 Carastelec

    Garantie SGR +0.50 lei!

     

    Mirosul profund de salcâm şi flori de câmp, pere şi gutuisunt specifice soiului de Fetească Regală iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de fructe exotice, aciditatea distinsă şipostgustul mediu de migdale se potriveşte cu trăsătura demiseacă a vinului petiant.

    Strugurii s-au recoltat manual la maturitate deplină. Acest vin efervescent s-a obţinut prin saturare cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării mustului, adică după metoda Asti. Vinul efervescent astfel produs și maturat în rezervoare sub presiune se îmbuteliază deasemenea sub presiune. Prin această metodă de vinificare se poate obține vinuri cu o perlație ușoară (între 1 – 2,5 bar presiune) foarte aromate, cu un rest de zahăr plăcut și conținut de alcool redus.
    Temperatura de servire: 6-8 °C

    Asocieri gastronomice: Preparate picante, sushi, salate, brânză proaspătă.
    Medalii: Silver Medal RoWine Awards 2016, Bronze Medal WineUp Official Selection 2016
    Vin petiant demisec obținut fără adăugare de bioxid de carbon

    Soi: Fetească Regală

    Tip: vin petiant / alb / sec

    Alcool: 10,5 %

    Cantitate: 750 ml

    Zahăr rezidual:  7 g/l

    Aciditate: 7,6 g/l

    Producator: Carastelec Winery

    45.50 lei Add to cart
  • Carassia – Rose Brut

    “Elegant, fructat, complex cu un postgust fantastic” astfel descrie juriul Campionatului Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante acest rosé, precursorul producției promițătoare din anul 2018, an de recoltă excepțional. Culoarea somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al spumantului rosé. La complexitatea și fructuozitatea accentuată ediției actuale contribuie vinul roșu liniștit adăugat la asamblajul vinurilor de bază înainte de îmbuteliere pentru a doua fermentație.

    Soiuri : 30% Pinot Noir, 24% Meunier, 5,5% vin roșu, 40,5% Chardonnay
    Metodă de vinificare : maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare : Min. 24 de luni
    Plai : Tóka
    Vol alc.: 12 %
    Dosaj : 9 gr
    Aciditate : 6,9 gr
    Sticlă : 750 ml

    Degorjare: 2022 / 2023

    Carassia Rosé Brut a câștigat Chairman`s Trophy și a fost distins cu trofeul National Champion (cel mai bun spumant rosé românesc), a câștigat un premiu special Best in Class și o medalie de aur la The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2021. Prima ediție a Carassia Rose a fost premiat cu medalie de argint la Campionatul Mondial din 2017, anul lansării spumantelor Carassia.

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    120.00 lei Add to cart
  • Bendis Rose Brut 2022

    Senzual și spumant, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună cu cei dragi. Aome de trandafir și zmeură și o aciditate explozivă.

    Asociere culinara: fructe de mare, branzeturi proaspete, preparate din carne alba

    Metoda de fermentare: Charmat – fermentare in tancuri
    temperatura de servire | 8 – 10 grade C

    Soi: Pinot Noir
    Gust: Brut
    Grade Alcoolice (%): 11.5
    Volum recipient (ml): 750
    Produs in Italia

    54.00 lei Add to cart
  • Bendis Nadir 2023 – Petro Vaselo

    Garantie SGR +0.50 lei

     

    Spumant Brut, obtinut din Pinot Noir si Chardonnay prin metoda Charmat ( vinificare blanc de noir cu a doua fermentatie, timp de 60 zile in autoclava). Rafinat si intens, surprinde prin verticalitate, structura complexa si echilibrata, cu note discrete de piersica si caisa.

    Asocieri: preparate pe baza de peste sau fructe de mare, mic dejun.

    Culoare : Alb
    Tara: Romania
    Regiune : Recas
    Cupaj : Pinot Noir + Chardonnay
    Volum: 750 ml
    Grade alcoolice: 11.5%
    Zaharuri reziduale spumante: Brut

    54.50 lei Add to cart