Acest set alcatuit din 2 dopuri de vacuumare se poate utiliza doar cu pompa de vacuumare manuala de la Vin Bouquet, cand deschideti concomitent mai multe sticle vin. Cu ajutorul dopului de vacuumare si al pompei manuale, se extrage aerul din sticla in care a mai ramas vin si astfel vinul isi pastreaza gustul si aroma pana la urmatoarea degustare.
Cele 2 dopuri din set au culoarea gri si sunt prezentate pe blister.
Setul alcatuit din 2 dopuri vacuumare se poate utiliza doar cu pompele de vacuumare de la Vin Bouquet pe care le gasiti pe site-ul nostru .
Aceste dopuri se introduc foarte usor in sticla dupa extragerea dopului de pluta. Cu ajutorul dopului de vacuumare si al pompei de vacuumare, aerul este extras din sticla care mai contine un rest de vin. Vinul ramas este protejat impotriva oxidarii si isi pastreaza intacte gustul si aroma pana la viitoarea servire.
Cele 2 dopuri din set au culori diferite: gri si visiniu si sunt prezentate pe blister.
Setul alcatuit din 6 dopuri pentru vacuumat este ideal pentru utilizare in restaurante, baruri ori in timpul unor expozitii si degustari de vinuri.
Dopurile sunt confectionate din cauciuc, reusind sa pastreze vidul creat in sticla cu ajutorul pompei pentru vacuumat. Astfel, se impiedica oxidarea vinului.
Set alcatuit din 6 dopuri reutilizabile si se potrivesc la Pompa pentru vacuumare – Vacu Vin
Crama Bauer este recunoscută pentru vinurile sale din parcele reduse, ce concentrează toate caracteristicile soiului, dar și datorită faptului că produce expresii din soiuri de struguri mai puțin cunoscute sau rare. Un brand ce sfidează convenționalul, crama Bauer este autoarea multor vinuri statement, așa cum este și Bauer Rose. Această licoare este realizată din soiul Negru de Drăgășani, struguri care sunt atent selecționați și culeși manual, presați cu întregul ciorchine, ca apoi să treacă printr-un proces de fermentație în cisterne de inox, la temperaturi controlate. Licoarea obținută este apoi păstrată pe drojdii fine timp de minim 6 luni, pentru a-i potența caracteristicile și ulterior filtrată înainte de îmbuteliere. Rezultatul este un vin cu caracter unic, realizat în ediție limitată de câteva mii de sticle, ale cărui arome tonice încântă toate simţurile odată cu tonuri îmbietoare de fructe roșii și citrice.
Notele degustării:
Miros: Buchet proaspăt, tonic, unde regăsim note fructate de zmeură, rodie și grapefruit, împletite cu tonuri florale delicate
Gust: Aroma dezvăluie o aciditate intensă, excepțional de tonică, cu tușe de măr verde, merișor și grapefruit, dar și accente florale
Clasica și tradiționala Fetească Regală românească contopită cu sălbaticul Sauvignon Blanc francez, ambele îmbogățite cu o ușoară notă de Muscat Ottonel. O adevărată fuziune de arome și culturi, toate într-o singură sticlă.
Bucură-te de savoarea sa complexă, împreună cu o masă ușoară cu carne albă, fructe de mare sau legume.
DOP / DOC – CMD
Soi: Feteasca Regala , Sauvignon Blanc si Muscat Ottonel
Anul : 2013 – Editie Limitata
Concentrație alcoolică :43%vol
Capacitate sticlă: 200 ml
Categorie: Tuica / Distilat
Ambalaj – cutie din carton premium si pungă cadou inscripționate
Produs certificat, 100% natural
Producator: Tuica Scorilo
Regiune: Satu Mare
Tara: Romania
Anul : 2013 – Editie Limitata
Concentrație alcoolică :43%vol
Capacitate sticlă: 200 ml
Categorie: Tuica / Distilat
Ambalaj – cutie din carton premium si pungă cadou inscripționate
Produs certificat, 100% natural
Producator: Tuica Scorilo
Regiune: Satu Mare
Tara: Romania
Ușor, cu o aromă transparentă și un postgust fin, vinul clasic Pinot Noir a fost maturat în butoaie de stejar mai bine de 6 luni.
Gust: elegant cu postgust de trufe
Miros: cirese,cuisoare,vanilie
Aromele de cireșe, cuișoare, fructe de pădure și vanilie, sunt accentuate datorită gustului moale și elegant cu note de violete și postgust de trufe.
Pinot Noir se recomandă a fi servit cu brânzeturi moi, mâncăruri cu sosuri cremoase, și bucate din curcan și vițel.
Temperatura de servire este de 16-18 grade Celsius.
Soi: Pinot Noir
Alcool: 14%
Tip: rosu / sec
Volum: 750 ml
Producator: Chateau Cristi
Tara origine: Republica Moldova
Un vin cu o personalitate aparte, elegant in care regasim din plin caracterul tipic de Chardonnay, imbracat de nuantele onctuoase intense de vanilie date de barrique. Se distinge gustativ prin arome sustinute de miere si alune cu un corp plin, armonios.
Fermentat si maturat 8 luni in barrique la prima utilizare.
Distinctii: Medalia de Aur IWCB 2019
Vin amplu,discret,cu aer traditional, incanta prin culoarea galben pai si textura catifelata.
Gustul placut bine conturat, plin de finete, rezultat din imbinarea soiurilor de vin albe, Chardonnay si Feteasca Alba, aminteste de marul romanesc de vara, savuros si racoritor.
Se asorteaza mancarurilor dulci, deserturilor si fructelor.
Temperatura de servire: 10 – 12 grade Cesius
Merlot – printul si Cabernet Sauvignon – regele vinurilor rosii, se completeaza prin cupajare, rezultand un vin complex, plin, catifelat, cu arome de fructe de padure, imbinate cu note de cafea, ciocolata si tabac. Mangaierea lemnului de stejar ii confera un final lung, dulce – condimentat.
Se savureaza alaturi de branzeturi nobile maturate, carnuri rosii sau vanat.
Maturat in butoaie de stejar timp de 18luni.
De culoare galben pai proaspăt și luminos, este un vin produs din struguri ecologici, cu un nas plăcut fructat și floral, cu note de pere, citrice coapte și caprifoi, suculent pe palat, destul de corpolent datorită restului de zăhăr, perfect echilibrat de aciditatea specifică zonei.
Cu o structură fermă și un final persistent ne îmbie să mai degustăm un pahar.
Este un însoțitor perfect pentru tocănițele de legume, mâncăruri asiatice picante și condimentate, clătite cu gem sau brânză.
Conținut de alcool: 11,5%
Tip: alb / demidulce
Cupaj: Chardonnay si Sauvignon Blanc
Cantitate: 750 ml
Temperatura de servire recomandată: 10 grade Celsius
Producator: Crama Nachbil
Regiune viticola: Satu Mare
Tara: Romania