Drusian Sui Lieviti reprezintă aroma tradiției. Este produs așa cum au făcut bunicii noștri, cu cea de-a doua fermentare în sticlă, fără degustare.
Vine în versiunea Brut Nature și se distinge printr-un profil aromatic fără precedent în comparație cu Prosecco Superiore produs în conformitate cu metoda Martinotti Charmat. Ideea tipică de crustă de pâine se remarcă datorita contactul prelungit cu drojdiile, care conferă o adâncime aromatică mai mare.
Ammos Rouge remarca prin arome elegante, de fructe negre, visine pastrate in zahar, completate de valente de vanilie si stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante.
Temperatura recomandata: 16° – 18°C
Preparate recomandate Preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor.
Culoare rosu intens si stralucitor . Nasul elegant descopera note minerale de fructi rosii , coacaze alaturi de condiment ca si piperul negru, tabac. Pe palat e pregnanta aroma de fructe in combinatie cu lemnul verde si condiment din stejarul frantuzesc . Savuros datorita aciditatii vibrante si a taninilor fermi, finish prelung si elegant.
Gê – Numele provine din greacă și înseamnă pământ. Aceasta are scopul de a atrage atenția asupra cultivării blânde, biodinamice. Corespunde filozofiei lui Demeter și Emiliana de a înțelege podgoria ca un ecosistem viu cu dăunători și insecte benefice în echilibru. Acest lucru necesită multă experiență și cunoaștere foarte bună a conexiunilor din natură. Vița răsplătește vinificatorul cu struguri bogați în arome. Emiliana dezvoltă acest amestec de Syrah, Carmenère și Cabernet Sauvignon cu cea mai mare grijă în baricuri franceze și o mică parte în butoaie franceze de 600 de litri și rezervoare de vin în formă de ou.
Gê trebuie deschis cu aproximativ 2-3 ore înainte de consum și decantat dacă este posibil.
Un vin roșu de top din Chile care este servit cu bucătărie sofisticată.
După cele 12 luni de maturare în baricuri de origine franceză de a doua folosință Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tentă de opulență care se încheie într-o astringență fermă, specifică soiului.
Vin roșu rubiniu cu arome de cireșe negre și coacăze, cu note catifelate de ciocolată. Gust plin și echilibrat, cu tanini bine integrați, urmat de un post gust remarcabil.
Asociere gastronomica: Carne de vită la grătar, tort de ciocolată neagră.
De un rubiniu inchis cu reflexii violet. Buchet intens, fructat si picant cu note de coacaze negre, fructe rosii, lemn dulce si tutun. Corp consistent, catifelat cu un final lung si bogat.
Un vin amabil, picant, cu aromatica de prune, lemn dulce, tabac fin. Corpolent, cu usor rest de zahar si cu taninuri bine rotunjite de maturarea in lemn. Ar putea merge bine cu preparate traditionale, paste bogate in sos de rosii, pizza marguerite dar si asocieri mai exotice, cum ar fi rata cu portocale. Nici niste antipasti mai carnoase si usor picante n-ar protesta
Prezinta o culoare de un rosu rubiniu cu reflexii purpurii, tanar cu un buchet fructat avand note de capsuni, cirese si fructe de padure. Rafinat si intens cu un final fructat.
Acest vin rose din soiurile Merlot, Syrah si Pinot Noir, este obtinut printr-o metoda moderna de vinificatie, fermentat la temperatura scazuta, pentru a-si pastra aromele. Cea mai inalta treapta valorica a acestor soiuri, obtinuta in cramele noastre, este Caii de la Letea. Se caracterizeaza prin prospetime, fructuozitate, iar notele de capsuni, flori si zmeura il fac foarte placut, cu echilibru olfacto-gustativ bun. Insoteste cu succes preparatele din carne alba si carne rosie si da o savoare noua preparatelor din peste.
Mariajul celor trei soiuri vinificate impreuna contureaza un buchet expresiv si echilibrat dominat de un post gust lung si desavarsit. O simfonie ludica de arome fructate unde se remarca note de cirese, fragi si coacaze ce evolueaza intr-un final dominat de accente de fructe exotice.
Note degustare:
Culoarea atragatoare, intre petala de trandafir si alama batuta, parfumurile diafane de fragute si gem proaspat de capsune, printre care pulseaza tuse vegetale si minerale, gustul proaspat, zglobiu, cu arome de fructe rosii si final citric-mineral fac din acest vin un veritabil campion al categoriei.
Temperatura optima de consum: 10°C.
Asocieri Gastronomice: Preparatele de peste rosu, carnae de rata la cuptor, mix de legume la grill, platou de branzeturi.
Cuvee Alexandru 2017 vine după zece ani de la prima sa ediție legendară ocupând locul în mintea celor care au găsit în acest cabernet nuanțele surprinzătoare ale fructelor de pădure și notele ascuțite ale scorțișoarei. Cei care se întâlnesc cu el, găsesc în aromele sale îmbinarea unor contraste. Eleganța sa este completată de fermitatea accentelor, arătându-ne că timpul este cel care ne șlefuiește în devenirea noastră.
Complexitatea sa aromatică în care se simt în special fructele negre, coacăzele şi vișina bine coaptă precum şi structura sa deosebit de puternică va continua să îl transforme într-un vin absolut ieşit din comun, cu un potențial de învechire de minim 20 de ani. Realizat din struguri Cabernet Sauvignon din podgoriile din Dealu Mare, Cuvee Alexandru 2017 își continuă legenda,adăugând în fiecare an, experiența vinificatorului prin note diferite create în procesul de maturare.
Mirosul său fructat, de coacăze negre, afine, stafide și vișine coapte se completează surprinzător cu eleganța aromei de vanilie și scorțișoară. Pune un pahar de Cuvée Alexandru lângă o masă bogată cu preparate din carne roșie, vânat, brânzeturi maturate sau de oaie și servește-l la 15–16°C. Vei avea tabloul complet al puterii manifestate discret, precum o unealtă iscusită în mâna unui lider.
Recolta din 2017 a adus note noi, stăpânind tot mai bine gustul de fructe negre, mure, afine, coacăze și ciocolată neagră. Acest vin este o devenire permanentă, de la an la an obținând valențe noi, care se adaugă la gustul său corpolent, cu tanini puternici bine șlefuiți și integrați. Asemeni celor care l-au creat și au așteptat 10 ani pentru perfecționarea sa, vinul ne răsplătește, acum, cu un gust puternic, elegant, persistent.
DOC Dealu Mare
Soi: Cabernet Sauvignon
Alcool: 14,5%
Tip: rosu / sec
Temperatura de servire: 15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 2 ore
Lasă-ți simțurile dezmierdate de aromele irezistibile ale unui vin roșu sofisticat. Surprinde-ți prietenii închinând un pahar de Cuvée Charlotte 2015 servit alături de o friptură de vită argentiniană la grătar sau miel la cuptor. Gustul echilibrat și senzația de dulce îți va completa desertul savuros cu ciocolată neagră. Fiecare sorbitură te va încărca de energie și poftă de viață, iar mirosul complex de fructe roșii, prune uscate, trufe și scorțișoară îți va aduce garantat complimentele invitaților tăi.
Temperatura de servire: 15-16°C,cu o aerare anterioară de circa 2 ore
Cuvée Amaury 2020 un vin cu alcool moderat și o prospețime deosebită datorată acidității naturale a strugurilor culeși manual. Finalul lung, ușor dulce, te va lăsa cu un gust plăcut după fiecare pahar, oferindu-ți încrederea necesară ca să mai servești încă unul.
Nota de eleganță și feeria de arome pentru Cuvée Amaury 2020 este asigurată de maturarea vinului vreme de 2 luni în bancuri din stejar francez de 1 și 2 ani.
Vinul Cuvée Amaury 2020 îl poți servi rece (13°C- 4°C) ca aperitiv sau în compania unor preparate din pește sau carne albă. Iar dacă îl păstrezi vreme de 8 ani în condițiile de temperatură, umiditate și luminozitate optime, îl poți transforma într-un cadou special pentru cei dragi.