Vin proaspat, racoros, cu o usoara nuanta verzuie, cu aroma de mar copt, de grapefruit si o tenta minerala. Bine echilibrat, suculent, usor amarui, trebuie servit foarte rece cu preparate din peste sau carne de pasare.
Poate fi considerat drept vinul rosu cu cea mai aleasa si mai solida reputatie.Este considerat regele vinurilor rosii. Vinul poate exprima vigoare, virilitate, forta. Un vin cu o culoare intensa, rosu cu nuante de violaceu, corpolent, cu o aroma distincta de stafida neagra.
Se asociaza perfect cu friptura de porc si preparatele din carne de vanat.
Poate fi considerat drept vinul rosu cu cea mai aleasa si mai solida reputatie.Este considerat regele vinurilor rosii. Vinul poate exprima vigoare, virilitate, forta. Un vin cu o culoare intensa, rosu cu nuante de violaceu, corpolent, cu o aroma distincta de stafida neagra.
Se asociaza perfect cu friptura de porc si preparatele din carne de vanat.
Vin tanar ce etaleaza arome de soc, flori de salcam si fructe exotice.Asamblaj din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot, se remarca in primul rand prin culoarea superba de somon.La degustare te imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice.Se preteaza a fi consumat impreuna cu mancaruri usoare,putin condimentat, salate si chiar deserturi.
Vin suplu, fructuos, vioi, cu arome de fructe de padure, alcatuit din soiurile de vin roze Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, gustul sau aminteste de fructe zemoase, lamaie si pere sustinute frumos de o subtila senzatie de dulce.
Culoarea sa trandafirie te provoaca la mai mult de un pahar.
Vin suplu, fructuos, vioi, cu arome de fructe de padure, alcatuit din soiurile de vin roze Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, gustul sau aminteste de fructe zemoase, lamaie si pere sustinute frumos de o subtila senzatie de dulce.
Culoarea sa trandafirie te provoaca la mai mult de un pahar.
Vin tanar ce etaleaza arome de soc, flori de salcam si fructe exotice.Asamblaj din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot, se remarca in primul rand prin culoarea superba de somon.La degustare te imbie cu arome intense si proaspete de macese si citrice.Se preteaza a fi consumat impreuna cu mancaruri usoare,putin condimentat, salate si chiar deserturi.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin cu un caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si usoare nuante de scortisoara. Impresioneaza prin distinctie si complexitate. Poseda un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.
Se recomanda a se consuma in compania vanatului, a branzeturilor aromate sau a oricarui tip de gratar.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Vin prietenos, echilibrat si armonios, atrage prin culoarea galben verzui si consistenta delicata a gustului.Foarte generos in arome, fiind un asamblaj din soiurile de vin alb, Chardonnay si Sauvignon Blanc , ofera celui ce il savureaza o paleta bogata de nuante florale si tonuri fructate.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Este un vin prietenos de vara,cu arome de capsuni si condimente,care se continua cu un gust fructat delicat. Deosebit de fresh, este companionul ideal al somonului afumat, excelent cu produse de patiserie si preparate usoare de peste.
Temperatura optima pentru servire: 8 – 10 grade Celsius