Acest pahar a fost proiectat cu un singur scop, acela de a spori in mod semnificativ aroma whisky-ului avand o forma unica si eleganta. Paharul este realizat cu o gura conica ,usor de baut , ce permite sa capteze arome asa cum niciodata nu a mai facut-o un pahar pana acum. Cupa paharului este mai larga pentru a oferi o apreciere completa a culorii whisky-uluisi ,baza este solida fiind astfel usor de tinut in mana
Fata de alte pahare acesta te duce in lumea whisky-ului si il face mult mai savuros.Noroc!
Dop Spumant perfect pentru pastrarea la rece a vinurilor spumante sau a diverselor sortimente de Champagne. Confectionat si patentat de italieni, dopul garanteaza calitatea organoleptica a vinului pana la o saptamana de la deschidere; produs inscriptionat cu sigla Crama Girboiu, ambalat individual.
Set 6 pahare pentru sampanie din cristal 100% fara plumb din gama Stozle Power.
Paharele din gama Power de la Stolzle Lausitz sunt caracterizate de un design puternic, pur si expresiv. Partile exterioare ale cupei sunt drepte, iar baza este plata. Paharele POWER au piciorul tras, care se deschide usor de la baza paharului catre partea de sus si astfel nu numai ca arata deosebit de elegant, ci ofera si un nivel ridicat de stabilitate. Forma cupei este conceputa pentru a maximiza aroma si gustul vinului.
Dimensiuni:
– capacitate: 240 ml
– inaltime: 226 mm
– diametru: 72,5 mm
Tirbusonul electric profesional este confectionat cu un design elegant, dar si extrem de eficient, special pentru iubitorii vitei de vie. Poate deschide pana la 30 de sticle de vin cu o singura reincarcare.
Produsul este insotit de un incarcator si un taietor de capison. Mai mult, foil cutter-ul indeplineste si rolul de suport, astfel incat desfacatorul poate fi pastrat in conditii optime, fiind oricand gata de utilizare.
Cu un design compact si rafinat, mini aeratorul se utilizeaza direct pe gatul sticlei de vin. Se plaseaza pe gatul acesteia, aerarea avand loc in timp ce vinul este servit in pahare. Gura aeratorului, fiind realizata manual, prezinta mici neuniformitati.
Procesul de aerare este obtinut in doua etape, prima prin turnarea vinului din sticla in decantor iar a doua etapa prin turnarea vinului din decantor in pahar.
Design-ul special ofera o aerare superioara a vinului accentund de asemenea gustul si aroma.
Aeratorul de vin are deja beneficii dovedite. Simpla aerare a unui vin ii va evidentia gustul si aroma proprie. Pentru depozitare si invechire, vinul este pastrat in sticle inchise ermetic intr-un mediu lipsit de oxigen. Aerarea vinurilor rosii dar si unele vinuri albe elibereaza aroma si buchetul, fiind cea mai simpla metoda de a adauga placere in momentul degustarii vinului.
Este realizat din sticla, ideal pentru utilizari frecvente.