Kings of Prohibition – Chardonnay 2021

Garantie SGR +0.50 lei
Kings of Prohibition Chardonnay ”Stella Beloumant” este un vin alb premium produs în Australia. Acest vin este realizat din struguri Chardonnay, selectați din cele mai bune parcele de vie, care sunt culeși manual și transportați rapid la vinificator pentru a păstra prospețimea și aromele naturale.
Acest Chardonnay are o culoare galben pai și o aromă intensă de fructe exotice, pere și mere verzi, care sunt îmbogățite cu note subtile de vanilie și unt din maturarea în butoaie de stejar francez. Gustul este elegant și bine echilibrat, cu arome complexe de fructe tropicale și citrice, completate de note delicate de stejar și o aciditate plăcută. Postgustul este lung și plin de prospețime, cu arome persistente de citrice și mere.
Recomandare: Ideal pentru a fi savurat alături de preparate culinare precum fructe de mare, paste cu sos de smântână, pui la grătar sau brânzeturi moi și maturate.
Soi: Chardonnay
Tip: alb / sec
Alcool: 13 %
Cantitate: 750 ml
Producator: Kings Of Prohibition
Tara: Australia

70.50 lei

Doar 5 rămase în stoc

Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.