Kings of Prohibition – Red Blend 2021

Garantie SGR +0.50 lei
Kings of Prohibition ”Al Capone” Red Blend de la Calabria Wines impresionează prin profunzimea impresionantă a culorii și textura catifelată. Acest vin roșu provine din Valea Barossa din Australia și prezintă o dominație izbitoare de Cabernet.
Caracterizat prin arome de frunze de coacaze negre si lemn de cedru, ofera o structura puternica. Prospețimea vinului se îmbină cu o aromă bogată și un fructat luxuriant, ideal pentru cunoscătorii de vinuri roșii puternice. În omagiu adus Al Capone din epoca prohibiției, această serie ilustrează atât tradiția, cât și standardele de calitate ale vinurilor din Calabria.
Se recomanda a fi savurat alaturi de preparate tari precum carnea de vita sau branza tare condimentata pentru a dezvolta pe deplin proprietatile vinului.
Cupaj: Cabernet Saivignon si Shiraz
Tip: rosu / sec
Alcool: 13,5%
Maturare: invechit in butoaie de whisky
Cantitate: 750 ml
Producator: Kings Of Prohibition
Tara: Australia

70.50 lei

Doar 6 rămase în stoc

Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.