Santalba – Reserva Selección Especial 2001

O hartă într-o sticlă!
Santalba în dorința sa de a arăta trecutul : istoria lui, prezentul : adevărul și viitorul : provocarea lui și de a reuși să le arate pe toate în aceeași sticlă lansează un vin unic, unul dintre cele numite a face istorie nu numai în cramă, dar si în Rioja,.
Mai bine de două decenii în care vinul se arată cu nuditate totală, fără ascundere, oferindu-ne senzații pe care puține vinuri din lume le pot oferi, senzații demne de 99 de puncte.
În acest roșu vom regăsi ISTORIE prin terroir-ul care ne duce la absorbția de mineralitate, feruginoase, chiar și sângerări, care amintesc de marele Bordeaux al lumii.
Vizual: vin intens închis la culoare, cu un margine de cărămidă care indică maturitatea sa nobilă.
Arome: Fructe negre foarte coapte, smochine, prune amestecate cu mirodenii, fructe uscate, cuișoare, lemn dulce, cacao și pâine prăjită care indică timpul îndelungat în butoi .
Gust: intens cu volum, aciditate vie dar echilibrat și mătăsos în gură persistente.
Potențial mare de învechire în sticlă. Cu siguranță peste 2030!
Sugesti de asociere culinarai: Foarte bun cu friptură, grătare, confit de rață, brânză curată și semicurată, tocanite de vin roșu, hribi la grătar, tocane, șuncă iberică… Temperatura de consum: 17-18ºC
Soi: 100% Tempranillo
Tip: rosu / sec
Alcool: 14,5%
Maturare in barrique: 38 luni
Cantitate: 750 ml
Producator: Santalba
Regiune: Rioja
Tara: Spania

545.00 lei

Doar 2 rămase în stoc

Categorii: , , , ,
Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.