Santalba – Vina Hermosa Reserva 2018

Vin făcut cu struguri din podgorii alese din zona Gimileo, în inima La Rioja Alta. Fermentarea s-a desfasurat la temperatura controlata cu maceratii lungi si remontare usoara, obtinandu-se astfel un vin cu un potential mare de invechire, bazat pe structura mare, concentratie si culoare deosebita, obtinandu-se parametri optimi pentru procesul de invechire. A rămas în butoaie de stejar american timp de 18 luni, rafturi periodic folosind sistemul tradițional de gravitație, de la butoi la butoi. Ulterior, procesul a continuat cu învechirea în sticlă, unde se realizează rafinamentul necesar pentru a pune vinul pe piață. Calitatea senzorială a acestei Reserve va crește în următorii câțiva ani, pe măsură ce rămâne în sticlă.
Aspect : Roșu vișiniu strălucitor, cu adâncime bună și câteva tonuri mai deschise.
Nas : Arome foarte concentrate de fructe negre coapte si vanilie, cu un fundal de condimente si paine prajita.
Gust : Foarte echilibrat, cu un post-gust deosebit și persistență, evoluează foarte pozitiv ore întregi. Potențial mare de îmbătrânire.
Asocieri culinare: Friptură, tocane tradiționale, șuncă iberică, brânzeturi curate etc…
Temperatura de consum: 17ºC.
Soi: 100% Tempranillo
Tip: rosu / sec
Alcool: 14,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Santalba
Regiune: Rioja
Tara: Spania

78.00 lei

Doar 6 rămase în stoc

Categorii: , , , ,
Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.