Santalba – ”OGGA” Reserva 2017

Garantie SGR +0.50 lei
Vin produs numai din recolte clasificate ca excelente de Consiliul de Reglementare DOCa. Rioja, cu cei mai buni struguri selectați din podgorii cu randamente de producție foarte scăzute și o vârstă medie de 60 de ani, situat în Gimileo și Haro, în inima Rioja Alta. În cramă, ciorchinii au fost defrișați și păstrați la temperatură scăzută în macerare prefermentativă timp de 3 zile. Fermentarea alcoolică a fost efectuată în rezervoare mici cu control strict al temperaturii după criterii oenologice. Ulterior, a fost macerat cu pompare manuală pentru a atinge potențialul maxim de învechire în butoaie de stejar francez timp de 20 de luni. Pe tot parcursul acestui proces, vinul nu a suferit nicio filtrare, astfel că, datorită stării sale naturale, ar putea apărea un anumit tip de precipitare.
Aspect : Culoare neagră foarte profundă și intensă, cu margine de țiglă. Glicerina intensă pe care o posedă cernelește sticla.
Nas : Intens. Definiție excelentă. Note de migdale prăjite, biscuiți, tutun și lichior de fructe negre.
Gură : Atac mare, corpolent, aciditate plăcută, structură excelentă, echilibru. Note de tutun și fructe uscate. Postgust floral. Potențial mare de îmbătrânire.
Recomandări culinare: Friptură, tocane tradiționale, șuncă iberică, brânzeturi curate etc…
Temperatura de consum: 17ºC.
Soi: 90% Tempranillo + 10% altele
Tip: rosu / sec
Alcool: 14,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Santalba
Regiune: Rioja
Tara: Spania

185.50 lei

Doar 6 rămase în stoc

Categorii: , , , ,
Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.