”Papias” Primitivo di Manduria D.O.P. 2020
99 Puncte Luca Maroni
Considerat de renumitul critic de vin italian Luca Maroni ca fiind unul dintre cele mai bune Primitivo din Italia, Papias vă va desfăta simțurile cu arome complexe, fructate, calde și persistente care vin însoțite de un postgust excepțional, lung și complex.
Maturare:Macerat la rece, fermentat cu drojdii selecționate, fermentație malolactică completă. Maturat mai întâi în inox și apoi, 12 luni, în baricuri noi de stejar franțuzesc.
Miros: intens și puternic de prune cu aluzii delicate de fructe roșii și tente picante
Gust: persistent, echilibrat și bine structurat, cu arome complexe, fructate, calde și persistente care vin însoțite de un postgust excepțional, lung și complex
Recomandări gastronomice: feluri principale mediteraneene cu sos ragù, carne roșie, vânat și brânzeturi
Temperatura de servire: 15-18°C
Soi: Primitivo di Manduria
Tip: rosu / sec
Alcool: 14,5%
Cantitate: 750 ml
Producator: Montedidio
Tara: Italia
125.00 lei