Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

Tehnologie:
Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
Caracteristici organoleptice:
Perlaj: fin si persistent
Culoare: galben-pai pal
Buchet: elegant, fructat si floral
Gust: caracteristic, placut si armonios
Temperatura de servire: 5 – 6 C
Soi: Glera
Tip: prosecco alb / extra dry
Alcool: 11%
Cantitate: 750 ml
Producator: Astoria
Tara de origine: Italia

70.00 lei

Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.