DAVINO – Flamboyant 2011

Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 – 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj.
Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile.
Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.

DOC – CMD Dealu Mare – Ceptura
Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra
Alcool: 14,6 %
Tip: rosu / sec
Cantitate: 750 ml
Producator: Crama Davino

275.00 lei

Stoc epuizat

Modalitati de Plata: OP, Transfer Bancar, Ramburs sau In Magazin

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 Lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniei aflata in lista localitatilor acoperite de TNT Courier. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, taxa de livrare este de 20 Lei pentru Timisoara, 35 Lei pentru restul localitatilor din tara.