Showing 49–60 of 94 results

  • Prosecco Astoria Galie / Doc Treviso – Extra Dry

    Tehnologie:
    Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
    Caracteristici organoleptice:
    Perlaj: fin si persistent
    Culoare: galben-pai pal
    Buchet: elegant, fructat si floral
    Gust: caracteristic, placut si armonios
    Temperatura de servire: 5 – 6 C
    Soi: Glera
    Tip: prosecco alb / extra dry
    Alcool: 11%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Astoria
    Tara de origine: Italia
    75.00 lei Add to cart
  • AVINCIS – Spumant Matoda Traditionala

    Cupaj din 75% Crâmpoșie Selecționata si 25% Pinot Noir, acest spumant este creat prin metoda tradițională.
    Culoarea sa este galben foarte deschis, ușor nuanțat.
    Acest vin are un buchet elegant si proaspăt de flori albe, fan cosit si brioșă.
    Gustul său este vioi cu bule fine si persistente, lăsând sa apară o mineralitate pronunțată.
    Acest vin spumant poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospețimea și în următorii 2 -3 ani.
    A se servi la 7˚C alături de aperitive și fructe de mare.
    Cupaj: Cramposie si Pinot Noir
    Tip: vin spumant / extra brut / metoda traditionala
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Avincis
    110.00 lei Add to cart
  • La Pruina – Fossilente Bianco Frizzante 2022

    De culoare galben-pai acoperit cu o ceață ușoară care sporește spuma; pe nas note de citrice, flori proaspete si note de paine crusta datorita prezentei drojdiilor pe fund. Sorbitura este proaspata, echilibrata si placuta cu o bula fina si persistenta.
    Vinificare: Metodă ancestrală de vinificare, folosită în trecut pentru vinurile spumante. Strugurii sunt mai întâi răzuiți și supuși la o presare rapidă și moale. Mustul de flori este decantat dinamic. Fermentația alcoolică se desfășoară la o temperatură controlată de 11°C timp de 15 zile în rezervoare de oțel inoxidabil și se finalizează în sticlă. Metoda nu presupune degortare, prin urmare drojdiile rămân în sticlă, iar vinul este acoperit.
    Asocieri : Aperitive de pește și cartofi prăjiți. Excelent și cu mâncăruri vegetariene, mâncăruri pe bază de pește și carne albă.
    Soi de struguri : Negroamaro
    Tip: vin alb frizzante / nefiltrat / sec
    Alcool: 12,5%
    Cantitate: 750 ml
    Zona de producție : provincia Brindisi
    Producator: La Pruina
    Tara: Italia
    70.00 lei Add to cart
  • Maeli Moscato Giallo DOCG

    Garantie SGR +0.50 lei
    Acest vin este flagship-ul producției lui Maeli, dulceața sa este echilibrată de un traseu mineral și salin care îl face versatil. Rigurozitatea vinificarii conferă finețe perlajului și il distinge pentru marea eleganță în panorama internațională a vinurilor spumante dulci. Culoarea aurie cu nuanțe de verde, realizează și mai mult stralucirea perlajului elegant, fin și persistent.
    Nas: Aroma intensă eliberează note de magnolie, iasomie, trandafiri albi și salcâm, precum și note fructate de lămâi, mandarine și piersici albe.
    Gust: În gust este cremos, moale, bine echilibrat, cu o prospețime plăcută. Bine structurat cu final lung.
    Asociere culinară: Aperitive ușoare, salată de fructe, deserturi, torturi de fructe și produse de patiserie ușoare.
    Temperatură de servire: 6-8 grade Celsius
    Soi: 100% Moscato Giallo / Muscat Galben
    Alcool: 6 %
    Tip: vin bio spumant dulce / de desert
    Cantitate: 750 ml
    Vinificatie:
    Dezciorchinare si macerare pe coaja timp de cateva ore,
    Presare moale, decantare la rece si maturare must la 0°C timp de 12 luni.
    Vinificare conform metodei Martinotti, in autoclave (rezervoare sub presiune).
    Maturare pe drojdii timp de 6 luni.
    Zahar rezidual: 100 gr/l.
    Aciditate: 5,6 gr/l.
    Tara de provenienta: Italia
    87.50 lei Add to cart
  • Carassia Blanc de Blancs

    Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 22 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă, drojdie și cremozitatea vinului se combină și se completează cu prospețimea aromelor de fructe proaspete, arome fine de citrice, fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului nu doar vizual ci și prin textura fină care le oferă. Postgust persistent cu note de fructe și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.

    Medalii:

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2017

    GOLD – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2018

    BEST in CLASS – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2018

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2019 /Magnum

    SILVER – Champagne and Sparkling Wine World Championship 2020

    GOLD- Vinarium International Wine Contest 2021

    Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

    Soiuri: Chardonnay 100%, 21% reserve wine
    Metodă de vinificare: maturat în această sticlă, metodă tradițională
    Maturare: Min. 24 de luni
    Vol alc.: 12%
    Degorjare: 2024
    Tip: alb / brut
    Sticlă: 750 ml
    Producator: Crama Carastelec
    135.00 lei Add to cart
  • Petro Vaselo – Kotys Millesime 2014

    Un vin spumant elegant și complex, care se află într-o constantă evoluţie, datorită contactului permanent cu drojdiile. Nasul dezvăluie note elegante de cireșe și flori albe. Pe palat, bulelele delicate și crocante sunt în echilibru armonios cu complexitatea soiului Pinot Noir, conferindu-i o textură uimitoare și interesantă.
    Asocieri Gastronomice: sushi, fructe de mare, pește, legume la gratar
    Editie Limitata: 3250 sticle
    Soi: Pinot Noir
    Tip: spumant alb / brut natur / metoda traditionala
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Crama Petro Vaselo
    160.00 lei Add to cart
  • Bouvet L’Excellence – Cremant de Loire Rose

    90 puncte Wine Enthusiast
    Medalie de Aur la Gilbert & Gaillard
    Crama Bouvet Ladubay a fost infiintata in 1851 de catre Etienne Bouvet si sotia sa, Celestine Ladubay, devenind in timp una dintre cele mai apreciate si mai premiate case de vin spumant din Franta, din afara Champagne.
    Bouvet Cremant de Loire Rose este un vin realizat din soiul de struguri Cabernet Franc. Intr-o frumoasa culoare roz somon deschis, vinul aduce in prim plan note olfactive de coacaze, zmeura, capsuni, fructe rosii, dar si ierburi condimentate.
    Pe palat, vinul se dezvaluie fructat, proaspat si bine structurat.
    Degustati acest vin la 6-8 grade Celsius, servit cel mai bine ca aperitiv.
    Soi: Cabernet Franc
    Vinificare: metoda traditionala
    Tip: spumant rose / Brut
    Volum alcool: 12,5%
    Regiune: Cremant de Loire AOP
    Tara: Franta
    115.00 lei Add to cart
  • Sale!

    SILVANIA – Premim Lux – Dulce

    Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.
    Brand: Podgoria Silvania
    Capacitate: 750 ml
    Tip produs:  spumant / alb / dulce
    Vol Alcool: 11,5 %
    Țara de origine: România
    44.80 lei Add to cart
  • Sale!

    SILVANIA – Premium Lux – Sec

    Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.
    Brand: Podgoria Silvania
    Capacitate: 750 ml
    Tip produs: spumant / alb / sec
    Vol Alcool: 11,5 %
    Țara de origine: România
    44.80 lei Add to cart
  • Prince Stirbey – Spumant Rosé 2019

    Acest spumant este vinificat din struguri de Novac recolta 2019, conform metodei clasice: vinul de baza, fermentat in inox, maturat 6 luni in butoaie de lemn, a fermentat a doua oara in sticle. Dupa peste 2 ani de invechire pe drojdie in sticla, l-am degorjat fara dozaj, incadrandu-l, astfel, in categoria de spumant brut.

    Rezultatul este un Spumant cu un buchet elegant de fructe proaspate in nas, un perlaj fin si persistent si un echilibru placut in gura.

    Se ofera ca insotitor de peste afumat, de paté de ficat de gasca sau de rata, la fel ca si la carne fina de pasare sau de vitel. Sau il puteti incerca drept cheie pentru a deschide usile pentru conversatie si socializare.

    Soi: Novac
    Alcool: 12%
    Tip: spumant rose / brut / metoda traditionala
    Cantitate: 750 ml
    Ambalaj: cutie de carton personalizata
    Producator: Crama Stirbey
    145.00 lei Add to cart
  • Cotnari Millesime – Francusa 2016

    Vin spumant brut,fermentat natural prin metoda traditionala in sticla si maturat pe drrojdii 61 de luni.
    Editie Limitata: 4877 sticle
    DOC Cotnari
    Soi: Francusa
    Tip: spumant / alb / brut
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Cotnari
    110.00 lei Add to cart
  • Cotnari Millesime – Grasa de Cotnari 2017

    Vin spumant brut,fermentat natural prin metoda traditionala in sticla si maturat pe drrojdii 49 de luni.
    Editie Limitata: 4948 sticle
    DOC Cotnari
    Soi: Grasa de Cotnari
    Tip: spumant / alb / brut
    Alcool: 12%
    Cantitate: 750 ml
    Producator: Casa de Vinuri Cotnari
    110.00 lei Add to cart