Skull Bay este inspirat de rutele istorice ale aromelor pe care navele au navigat în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, în jurul lumii și, prin urmare, și-a făcut misiunea de a combina arome și condimente grozave cu un rom premium.
Cel mai bun rom premium este produs printr-o distilare autentică a trestiei de zahăr și apoi expediat în Țările de Jos. Acolo este îmbogățit cu condimente naturale întunecate pentru a crea rețetele unice de Skull Bay.
Five Icon Blend este un rom delicios și mai ales de înaltă calitate din colecția independentă Cane Island . Este un amestec de rom plăcut, cu un gust ușor dulce și cu note de fructe și vanilie.
Este făcut dintr-un amestec de cinci romuri emblematice care provin din Barbados (Foursquare), Nicaragua (secret), Guyana (Demerara), Panama (Varela Hermanos) și Guatemala (Darsa). Romurile au fost distilate folosind un alambic cu oală și coloană. Învechit în butoaie americane din stejar alb ex-bourbon .
După amestecare, romul a fost îmbuteliat cu 44 % alcool. Sticlele vin într-un tub cadou drăguț care va ieși în evidență din colecția dvs. sau din afișajul de bar.
Cane Island Rum este o marcă de rom premium cunoscută pentru calitatea sa excepțională și pentru gama diversificată de rom. Misiunea mărcii este de a prezenta aromele și caracteristicile unice ale romurilor din diferite insule din Caraibe. Numele Cane Island Rum derivă din legătura istorică dintre trestia de zahăr și insulele Caraibe, care au o tradiție de secole în producția de rom.
Cane Island Barbados Caribbean Aged Rum Extra Old este un amestec de rom de la Foursquare Rum și West Indies Rum Distillery. Acest rom este distilat prin procese de oală și alambic și este învechit timp de 3-4 ani în butoaie ex-bourbon.
Un rom de înaltă calitate din Cane Island, provenit dintr-o sursă neobișnuită!
Această îmbuteliere unică provine din Thailanda – nu o națiune care este adesea asociată cu producția de rom. Se știu puține despre distileria sa de origine, dar știm că a fost învechită în butoaie de stejar alb american timp de minim 5 ani.
O ofertă intrigantă, acest rom oferă note de zahăr alb, trestie strălucitoare, vanilie, suc de lămâie, banane, fructe uscate subtile, sare de mare, niște stejar american, fulgi de cocos, puțină ciocolată cu lapte și frunze de tutun.
Un rom ademenitor, îmbuteliat la 43%, pentru un pic de corp în plus.
Încă o dată, Cane Island arată că pot găsi unele dintre cele mai interesante și delicioase spirite din jur.
Rom Bolivar , produs și maturat în frumoasa Venezuela. Romul a fost distilat utilizând un Column Still din trestie de zahăr locală premium.
Romul poartă numele lui Simon Bolivar, cunoscut drept Eliberatorul și eroul venezuelean, care a jucat un rol major în tranziția către independența față de Spania pentru mai multe țări din America de Sud și Centrală, inclusiv Venezuela. În plus, Bolivarul este moneda națională a Venezuelei.
Maturarea tropicală este de trei ori mai intensă decât coacerea în climă mai rece. Căldura tropicală intensifică interacțiunea dintre rom și lemn. S-a maturat în butoaie americane de ex- bourbon din stejar alb, ceea ce ia conferit o aromă lemnoasă plăcută cu notă de condimente și nuci.
După învechire, la rom s-au adăugat distilate de cacao și vanilie , obținându-se un gust unic cu echilibru și finețe perfecte. Recomandăm servirea curată sau în cocktailuri.
Thoreau Rhum & Cognac este amestecul original dintre rom si cognac, o bautura care imprumuta caracteristici specifice ambelor bauturi. Acest amestec, cel putin neobisnuit, intre 70% Rom de Guatemala si 30% Cognac VSOP, vine intr-o sticla care aduce un omagiu special lui Henry David Thoreau, scriitor, poet si naturalist american.
Aroma: Paleta aromatica larga, complexa si emotionanta, note de crème brûlée, scortisoara si flori de portocal, petale de trandafir si iasomie.
Gust: Moale, lung si armonios, bogat ca uleiul de nuca, cu o textura matasoasa.
Finish: Persistent, cu arome de fructe confiate si alune.
În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de coniac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
De culoare chihlimbar cu reflexe aurii învechite. Datorită parfumului intens exotic, plăcerea este imediată. Aromele sale tropicale fermecătoare se amestecă cu un miros suav dulce-picant de rom învechit.
Nasul său aromat vă duce in lumea luxului datorita aromelor fructate și moliciune. Ca o briză de mare, este generoasă și racoritoare la palat. Prospețimea fructelor oferă tonic și delicios
echilibru.
Finalul moale este foarte lung, cu arome concentrate de coapte fruct galben sublimat de zahăr brun.
În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de coniac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
Maturare: Îmbătrânirea inițială în Guatemala. Învechire finală în Charente.
Degustare: Echilibru, eleganță, netezime, forță, complexitate aromatică și lungime.
Nas: Arome de cafea și fructe, în special banane și ananas.
Echilibrul excepțional al buchetului bogat cu expresia palatului.
Gust: Ascuțit și puternic, cu note de condimente. Gust fin, nu excesiv dulce, cu arome complexe.
În mai puțin de cinci ani, EL PASADOR DE ORO a devenit marca cu cea mai rapidă creștere în segmentul de rom premium. Este făcut din romuri guatemalene amestecate și maturate în pivnițele noastre Charente în butoaie mari de cognac vechi. Scopul declarat al romurilor EL PASADOR DE ORO este de a oferi o alternativă mai puțin dulce, mai fructată și mai complexă față de mărcile consacrate în sector.
Degustare: Echilibru, eleganta, fin, bogat cu o complexitate aromatica.
Nas: Usor lemnos cu note de fructe exotice, scortisoara si cacao. Gust: Gură complexă, netedă și ușor picant, fără a fi zaharoasă. Final: Note profunde și complexe de caramel.
Sortimentul înlocuieşte Diplomatico Reserva şi face parte din gama tradiţională a faimosului brand venezuelean. Mantuano este un blend excelent, învechit timp de opt ani în butoaie din lemn de stejar alb folosite anterior pentru bourbon şi whisky, de unde împrumută note specifice, îmbogăţindu-şi şi mai mult paleta aromatică deja complexă. “Mantuano” înseamnă “nobil”, denumirea fiind aleasă pentru a onora statutul lui Don Juancho, pasiunea acestuia pentru călătorii şi dorinţa sa de a descoperi mereu băuturi noi, în special rom. Sortimentul este ideal pentru cocktailuri, însă poate fi savurat şi sec.
Notele degustării:
Miros: Buchetul este deschis de arome de fructe uscate, în special prune, lemn de stejar şi condimente delicate.
Gust: Arome complexe, bine echilibrate, care conturează un buchet dominat de fructe uscate, vanilie şi accente lemnoase.
Bumbu este un rom excelent produs in Barbados din cele mai bune ingrediente naturale si apa extra-pura. Trestia de zahar atent selectionata din Caraibe si America de Sud confera bauturii o textura extrem de fina, in timp ce mineralele prezente in aceasta planta imbogatesc semnificativ aroma romului. Echilibrul perfect al bauturii reiese din blendul unic ce reuneste distilate din opt tari diferite, fiecare din acestea fiind invechite individual pana la 15 ani in butoaie de bourbon din Kentucky.
Caracteristici organoleptice:
Miros: Note de vanilie si banana, accente lemnoase
Gust: Profil elegant cu note de vanilie, caramel, stejar, scortisoara, nuci prajite